Campioană pe datorie. CFR Cluj a câștigat titlul, însă jucătorii săi sunt neplătiți din martie!

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii lui CFR Cluj au primit trofeul și medaliile de  campioni la CraiovaFoto: sportpictures.eu
Fotbaliștii lui CFR Cluj au primit trofeul și medaliile de campioni la CraiovaFoto: sportpictures.eu

În timp ce Ciprian Deac se plânge de problemele ridicate de pandemie, Damjan Djokovic spune că nu și-a mai luat salariul din martie!

u 6 titluri de campioană a României în 12 ani, CFR Cluj poate fi considerată principala forță din fotbalul românesc la ora actuală. Cu toate acestea, gruparea din orașul aflat în inima Transilvaniei nu este ocolită de probleme și de griji.La puțin timp după festivitatea de premiere ce a urmat meciului victorios (3-1) de la Craiova, cu Universitatea, Damjan Djokovic și-a vărsat amarul... Absent de la această confruntare fiindcă a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, mijlocaşul croat a dezvăluit că el și colegii lui sunt neplătiţi din martie: „Sunt sub contract cu CFR. Cred că toată lumea fotbalistică ştie că, la 30 de ani, nu mai am mult de jucat. Iar dacă vine o ofertă mai bună pentru mine, din punct de vedere sportiv, un proiect bun, şi mai ales economic, sper că şi lumea de la CFR mă va înţelege. Până acum sunt jucătorul CFR şi în seara asta sărbătoresc câştigarea celui de-al treilea titlu la rând. Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. (...) Nu vreau explicaţii.  Vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta. Mai ales după ceea ce am făcut anul acesta cred că merităm şi noi respect. Nu e vorba numai de bani. E vorba şi de respect. Şi dacă cineva nu îşi ţine cuvântul, pe mine mă deranjează", a declarat Djokovic, la Telekom Sport, care a mărturisit, totodată, că și-a aruncat Ipad-ul după ce Craiova a deschis scorul... „După aia, m-am uitat pe laptop şi am văzut un meci chiar fantastic. Abordat de o echipă cu caracter, care a revenit după 0-1 şi a întors scorul fantastic. Dorinţa şi spiritul au făcut diferenţa”. 

Deac vrea 4-5 zile fără fotbal

Autor al centrărilor din care au marcat Vinicius și Boli, cu lovituri de cap, dar și al golului din penalty, Ciprian Deac consideră că acesta a fost „cel mai greu campionat pe care l-am luat. În urmă cu 10-11 zile nu mai credeam... Eram la Mogoşoaia şi toţi ne gândeam la sănătate. Nu reuşeam să adorm.  Am fost foarte obosit la meciul cu Botoşani. Cu două zile înainte de meci, am condus toată noaptea. Eram sută la sută sigur că o să ies pozitiv. Gândurile noastre erau la familiile noastre. Nici nu vreau să-mi imaginez cum a trăit Mister (n.r. – Dan Petrescu) meciul. Pentru mine urmează 4-5 zile de vacanţă, în care nu vreau să mă gândesc la fotbal. Nu mă mai pot gândi la bani în aceste momente. În ultimele 10-11 zile ne-am adunat. E bine că am redevenit familia care am fost înainte şi cred că acele probleme pe care le-am avut la Mogoşoaia ne-au unit foarte tare”, a concluzionat mijlocașul. 

Arlauskis a bifat al 5-lea titlu în România

Campion cu Unirea Urziceni și Steaua, portarul Giedrus Arlauskis a izbutit „tripla” cu CFR Cluj. Acesta a disputat luni seara, la Craiova, ultimul meci în tricoul grupării clujene.  „Gata, am încheiat cu CFR! Plec. A fost ultimul meci. Mă bucur pentru gladiatorii mei. Prin ce am trecut noi, doar cu acest vestiar se putea. A fost cel mai greu titlu. A fost foarte greu. Stăteam şi ne gândeam.  Renunţăm sau nu... Împreună cu Marian Copilul, cu Mister... Doi nebuni... Am ştiut ce vrem. Mereu ne-am certat... Aşa că... I-am spus: indiferent cât de cocoşaţi suntem, ştim ce vrem. Hai să luăm ce e al nostru! După trei ani, e timpul să ne despărţim. Fiecare pe drumul lui. România este a doua casă a mea. E greu să plec. Am avut parte de oameni deosebiţi, în special de Marian Copilu. Plec cu zâmbetul pe buze, dar inima plânge", a declarat lituanianul. 

CFR Cluj va reprezenta România în preliminariile Ligii Campionilor, iar Universitatea Craiova, FC Botoșani și FCSB vor evolua în calificările Ligii Europa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net