Campioana, umilită de Voluntari

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii de la Voluntari i-au depășit pe steliști la toate capitolelefoto:mediafax
Fotbaliștii de la Voluntari i-au depășit pe steliști la toate capitolelefoto:mediafax

Steaua a pierdut, 1-3, în fața echipei cu care se aștepta să aibă cel mai ușor meci din acest început de an.

Steliștii nu concepeau să nu ia cele trei puncte din duelul cu FC Voluntari, echipă pe care mulți o numeau ”satelit”, după ce patronal campioanei, Gigi Becali, a cedat sub formă de împrumut nu mai puțin de șase jucători la echipa ilfoveană. Socoteala de acasă, nu s-a potrivit însă deloc cu modul în care au stat lucrurile în ”Groapă”.

Partida care părea cea mai ușoară pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf în acest început de sezon s-a dovedit a fi exact opusul. Ilfovenii i-au citit perfect pe campioni și au furnizat o surpriză uriașă, câștigând 3-1 tocmai pe arena rivalilor Stelei.

”Le-am spus jucătorilor ca nu avem voie să pierdem puncte acasă. Până acum, este cea mai importantă victorie a carierei mele de antrenor, pentru că în perioada în care eram jucător, am bătut Steaua de multe ori”, a spus, după meci antrenorul de la Voluntari, Ionel Ganea, cel care nu a avut voie să-I folosească la acest meci pe cei cinci fotbaliști împrumutați de la ”roș-albaștrii”.

Tehnicianul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a fost categoric în privința elevilor săi:” Nu am jucat absolut nimic. Nu știu de ce am luat jocul atât de ușor, chiar i-am avertizat pe jucători. Vă asigur că atitudinea unora dintre fotbaliștii mei se va schimba, pentru că altfel vor sta mult timp prin tribună. Am primit două goluri din două prostii, am abuzat mult de mingii lungi. A fost un accident și cu siguranță nu se va mai întâmpla acest lucru”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net