Când va avea loc tragerea la sorți a sferturilor Cupei României

Ultima actualizare:

    Partida de la Botoșani s-a disputat pe un teren acoperit de zăpadăFOTO: Sportpictures.eu
Partida de la Botoșani s-a disputat pe un teren acoperit de zăpadăFOTO: Sportpictures.eu

Cu patru echipe din Liga secundă și tot atâtea din prima divizie calificate în sferturile de finală, Cupa României din acest an este cea mai intersantă din ultimele decenii. Luni se va efectua tragerea la sorți a meciurilor.

Actuala ediție a Cupei României este una cu totul specială. Pentru prima dată după mai bine de 40 de ani jumătate din echipele calificate în sferturile de finală ale competiției provin din Liga 2! Eroinele sunt Dunărea Călăraşi, Petrolul, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj. Prima divizie este reprezentată de Dinamo, Chindia Târgovişte, Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova. Această din urmă formație este și ultima calificată, după ce a învins cu 1-0 în deplasare pe FC Botoșani. Meciul a reprezentat debutul pe banca tehnică a oltenilor a tehnicianului grec Marinos Ouzounidis, care speră ca victoria să le dea încredere jucătorilor săi, aflați și în lupta pentru titlul de campioană. “Nu a fost un început uşor pentru mine. A fost frig, dar victoria ne-a încălzit. Cel mai important pentru mine este să le dau încredere jucătorilor. Îi felicit, le-am spus înainte de meci că trebuie să luptăm, să arătăm hotărâre. A fost o victorie foarte mare în faţa unei echipe bune”, a spus Ouzounidis la Digi Sport.

Tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală va avea loc în cursul zilei de luni, la sediul Federației Române de Fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net