Cânu era să-i dărâme fabrica lui Porumboiu!

Ultima actualizare:

    Cânu a scăpat nevătămat  dintr-un accident de  circulaţie produs la Vaslui
Cânu a scăpat nevătămat dintr-un accident de circulaţie produs la Vaslui

Fundaşul formaţiei FC Vaslui, Gabriel Cânu, a fost implicat, sâmbătă, într-un accident de circulaţie, după ce a intrat cu maşina personală într-un gard de pe marginea străzii Ştefan cel Mare din Vaslui, în imediata vecinătate a fabricii de lapte a finanţatorului echipei moldave, Adrian Porumboiu.

Potrivit poliţiştilor vasluieni, fotbalistul vasluian se îndrepta cu maşina spre stadionul municipal pentru a ajunge la antrenament când, la un moment dat, o maşină din faţa lui a frânat brusc după ce un alt autoturism aflat în faţa celor două a semnalizat intenţia de a vira la stânga.

Pentru a evita impactul, Gabriel Cânu a tras stânga de volan, a pătruns pe contrasens şi, în final, s-a oprit cu autoturismul, un BMW model sport, într-un gard care delimitează spaţiul verde de stradă.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat avarierea autoturismului condus de fotbalist, fiind distrusă bara de protecţie din faţă precum şi un far.

Nu se impune continuarea cercetărilor în acest caz, având în vederea că nu este vorba de un accident cu victime sau în care să se fi comis vreo infracţiune", a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Din fericire, jucătorul a scăpat teafăr şi este în continuare la dispoziţia antrenorului său.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net