Cassano face ping-pong cu Verona! Azi, nu se mai retrage

Ultima actualizare:

    Atacantul are şi 39 de selecţii la naţionala Italiei, dar a ieşti dni peisaj în ultimii ani din cauza unor probleme medicaleFoto Click!
Atacantul are şi 39 de selecţii la naţionala Italiei, dar a ieşti dni peisaj în ultimii ani din cauza unor probleme medicaleFoto Click!

Antonio Cassano a rupt milioane de inimi ieri dimineaţă, când a anunţat public că se retrage din fotbal la vârsta de 35 de ani. Asta deşi semnase un contract pe un sezon cu italienii de la Verona, după ce stătuse un an şi jumătate acasă.

Noaptea a fost însă un sfetnic bun pentru nonconformistul atacant, iar azi, la conferinţa de presă în care trebuia să încheie socotelile cu fotbalul, a anunţat de fapt că s-a pripit şi va continua să joace.

"Vreau să vă comunic decizia mea. Am vorbit în această dimineaţă, am avut un moment de slăbiciune, dar dorinţa mea e să joc în continuare. Câteodată iau decizii greşite, dar eu vreau să câştig această provocare. În această dimineaţă am greşit, aşa cum am făcut-o de multe ori, dar sunt convins că voi reuşi să câştig acest pariu. Nu mă las, merg mai departe. După un an şi jumătate alături de familia mea, am simţit nostalgie. Dar acum vreau să fac un miracol pentru această echipă. Soţia mea s-a emoţionat şi mi-a spus că nu vrea să mă vadă că nu mai joc. M-am emoţionat şi eu, iar asta mi-a oferit o motivaţie în plus. Am greşit şi o recunosc. Acum, obiectivul meu e să fac un sezon mare cu Verona. Vreau să-mi cer scuze şi faţă de suporteri. Mergem înainte cu un obiectiv unic, să facem un sezon super", a spus Cassano sub privirile înmărmurite ale ziariştilor.

Cassano a mai jucat în carieră la Bari, AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, Parma, AC Milan şi Inter Milano.

În 2011, Cassano a fost la un pas de tragedie, pe când juca pentru AC Milan. A fost diagnosticat cu o tulburare ischemică a inimi care i-a provocat chiar un atac cerebral minor. A suferit o intervenţie chirurgicală pe cord, dar pare că s-a recuperat în totalitate.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net