Cât de tare l-a schimbat divorțul pe Dorinel Munteanu! S-a „refugiat” în Irak

Ultima actualizare:

    Dorinel Munteanu  speră să-și relanseze  cariera de antrenor  la echipa din Irak
Dorinel Munteanu speră să-și relanseze cariera de antrenor la echipa din Irak

Ajuns la 48 de ani, Dorinel Munteanu se afla într-un punct crucial al vieţii sale. În decembrie 2016 s-a pronunţat divorţul de soţia lui, Simona, acţiune care l-a ”uşurat” de multe zeci de mii de euro. Nici profesional nu o ducea bine, fiind fără echipă din 2015, de când plecase de la Astra. Lucrurile au început să se schimbe din chiar prima zi a lui 2017, când Dorinel a semnat un contract cu irakienii de la Zakho.

Dorinel Munteanu vrea să uite rapid anul 2016. A avut parte numai de eşecuri, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, iar grijile şi frământările i-au lăsat semne vizibile pe faţă. Apropiaţii lui vorbesc de faptul că antrenorul şi-ar fi înecat amarul în băutură, acesta fiind şi motivul pentru care el s-a îngrăşat atât de mult. Anul trecut, chiar în decembrie, Dorinel s-a despărţit, oficial, de Simona, femeia cu care era căsătorit din 1988 şi cu care are o fiică. De pe urma divorţului a pierdut zeci de mii de euro şi este obligat să-i plătească fostei neveste lunar o indeminzaţie proporţională cu veniturile sale. Potrivit hotărârii judecătoreşti, Simona va primi minimum 1.500 euro lunar, dacă Dorinel nu are nici un venit sau câştigă sub 20.000 de euro pe lună, 2.500 euro lunar dacă încasează peste 20.000 euro/lunar, 3.500 euro/lunar pentru un venit de peste 30.000 euro/lunar, respectiv 4.500 euro/lunar pentru un venit mai mare de 50.000 euro/lunar. La aceste sume se adaugă alte 2.500 de euro lunar pentru cheltuielile pe care fosta soţie le are cu casa din Germania, precum şi asigurarea de boală a fiicei.


    Suporterii irakieni  urmăresc de după garduri meciurile  favoriților
Suporterii irakieni urmăresc de după garduri meciurile favoriților

Dorinel Munteanu era decis să revină cât mai repede în circuit, să-şi găsească o echipă care să-i poată permite să plătească  toate dările către fosta nevastă. Fără echipă din anul 2015, de când a fost dat afară de la Astra, Munteanu a acceptat orice variantă, atât timp cât încasa o sumă considerabilă, care să-i asigure un trai decent. Aşa se face că tehnicianul a semnat în prima zi a noului an cu un club din Irak. Decizia nu a fost întâmplătoare, acesta fiind atras de salariul de aproape 35.000 de euro pe lună, înţelegerea fiind valabilă până în luna mai. Pentru moment, Dorinel Munteanu trebuie să salveze echipa de la retrogradare, clubul fiind pe penultimul loc, 19, în prima ligă din Irak. Dacă va reuşi acest lucru, contractul se va putea prelungi, cu un salariu pe măsură.


    La partidele importante,  stadionul este  neîncăpător
La partidele importante, stadionul este neîncăpător


    Arena încă nu este  terminată în  totalitate, neavând  una dintre peluze
Arena încă nu este terminată în totalitate, neavând una dintre peluze

Mulţi români au trecut pe la Zakho 

simeon stalpnicul png

La echipa din Irak, Dorinel Munteanu i-a luat postul unui alt antrenor român, Ion Marin, demis în luna decembrie din cauza rezultatelor proaste (Zakho e pe locul 19 din 20, retrogradabil). Mai mult, înaintea lui Ion Marin, FC Zakho a fost pregătită de Ilie Stan, care a adus cu el şi trei fotbalişti români, Cristian Daminuţă, Florin Costea şi Mihai Leca.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net