Component al echipei Astra Giurgiu, mijlocașul croat Ljuban Crepulja a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Astfel că meciul programat astăzi (miercuri, 29 iulie), de la 21.30, în a 11-a etapă a Play-Off-ului Ligii I, cu CS Universitatea Craiova, a fost amânat.


Anunțul a fost făcut de preşedintele grupării giurgiuvene, Daniel Coman, care a declarat pentru gsp.ro: „Meciul se amână. Vom urma protocolul impus. Acum vorbim cu LPF şi cu DSP pentru a stabili paşii următori".
Astra este a 6-a echipă din Liga 1 care s-a confruntat cu teste pozitive la COVID-19, după FC Botoşani, FC Dinamo, Poli Iaşi, CFR Cluj şi Universitatea Craiova.
Amânarea meciului complică  și mai mult situația în Play-Off-ul Ligii 1, care trebuie să se încheie în 3 august, atunci când trebuie comunicată la UEFA lista echipelor care vor reprezenta România în ediția 2020/2021 a cupelor europene. În afara partidei de la Giurgiu, Universitatea Craiova mai are de disputat și meciul cu CFR Cluj, în Bănie, în ultima rundă. 
Mâine (joi, 30 iulie), este programată Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în care se va discuta situația din ediția 2019/2020 a Ligii 1. 

Loading...