Caz șocant! Un fotbalist turc și-a ucis propriul copiul cu perna: «Pur și simplu nu îl iubeam»

Ultima actualizare:

    Fotbalistul şi-a ucis propriul copil și a oferit o mărturisire cutremurătoare
Fotbalistul şi-a ucis propriul copil și a oferit o mărturisire cutremurătoare

Fotbalistul turc al echipei Bursa Yildirim Spor, Cevher Toktaş, a mărturisit că şi-a sufocat până la moarte băieţelul de 5 ani, deoarece pur şi simplu nu-l iubea. El îl dusese pe copil la spital cu simptome de coronavirus.

La 23 aprilie, micuţul Kasim a fost dus la spital de tatăl său cu febră mare şi probleme de respiraţie, cei doi fiind internaţi cu suspiciunea infectării cu noul virus. La două ore de la internarea în spital, Kasim s-a stins din viaţă. După câteva zile de la decesul copilului, fotbalistul s-a predat la poliție și a dezvăluit ce s-a întâmplat la spital. Mărturisirile sale sunt cu adevărat copleșitoare. 

"I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic", a mărturisit Toktaş.

Fotbalistul a dezvăluit că a recurs la acest gest inuman nu pentru că se temea de coronavirus, ci pentru că pur si simplu nu simțea niciun sentiment patern legat de propriul copil. Sportivul a subliniat că gestul său nu i se pare unul bizar și susține că nu are vreo problemă de ordin psihic. "Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică", le-a spus fotalistul de 32 de ani poliţiştilor.

Fotbalistul Cevher Toktaș riscă să fie închis pe viață pentru fapta sa, iar trupul copilului va fi exhumat și suspus unei autopsii., 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net