Cazul Postolachi va fi rezolvat la FIFA

Ultima actualizare:

    Virgiliu Postolachi s-a evidențiat la PSG, vara trecutăFoto: EPA
Virgiliu Postolachi s-a evidențiat la PSG, vara trecutăFoto: EPA

Preşedinte al Fedraţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu se aşteaptă ca Federaţia Moldoveană de Fotbal să deschidă o procedură juridică la FIFA în ceea ce îl priveşte pe jucătorul Virgiliu Postolachi, care a primit cetăţenie română şi doreşte să.

Răzvan Burleanu a explicat situația fotbalistului: "Primul pas a fost făcut. L-am sprijin să obţină cetăţenia română. Acum colegii noştri din Moldova trag de el să joace pentru naţionala lor, astfel încât ne aşteptăm să intrăm într-o procedură din asta, juridică, la nivel de FIFA. Noi vom face tot ce ne stă în putere ca Virgiliu să joace pentru România. El deja a luat o decizie. Vrea să joace pentru România. A refuzat să joace pentru Moldova, dar federaţia din Moldova trage în continuare de el şi încearcă să folosească orice posibilitate să joace pentru ei. Ceea ce era necesar era ca Postolachi să-şi ia cetăţenia. Al doilea lucru foarte important este ca jucătorul să opteze. El a optat pentru naţionala României, dar acum situaţia nu este atât de clară, fiindcă şi moldovenii insistă să joace pentru ei, dar nici noi nu vrem să renunţăm. Vom face tot ce putem pentru ca el să joace pentru noi”, a declarat, joi, preşedintele FRF.

Născut în Republica Moldova, Virgiliu Postolachi  a devenit, începând de marţi, cetăţean român, a anunţat ambasada României la Paris. În vârstă de 18 ani, el are, totodată, naţionalitate moldoveană şi franceză. El a marcat, la 31 iulie, golul prin care formaţia Paris Saint-Germain a învins, cu scorul de 3-2, echipa Atletico Madrid, într-un amical din cadrul International Champions Cup, disputat la Kallang.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net