Ce-au scos pe bilete, dau pe amenzi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rapid – Steaua a fost probabil ultimul meci din acest sezon în care se mai putea umple Giuleştiul. Banii din bilete fiind singurele venituri în acest moment, se spera că ei să fie folosiţi pentru nevoile clubului.

Amendă. Incidentele grave din tribune au făcut ca Jandarmeria să amendeze pe loc clubul cu 60.000 de lei. Asta înseamnă o treime din încasările totale din vânzarea biletelor, dar asta nu va fi totul. Miercuri, Comisia de Disciplină va judeca şi ea cazul şi va aplica noi sancţiuni atât financiare, cât şi probabil suspendând terenul.

Precedente. În 2008, pentru "Cazul Bricheta", mult mai grav decât ce s-a întâmplat duminică în Giuleşti, Rapid a fost sancţionată cu două meciuri cu porţile închise şi amendă de 55.000 de lei.

Primă ratată. Prin rezultatul obţinut în Giuleşti, 1-1, steliştii au ratat prima de 5.000 de euro promisă de Gigi Becali pentru o victorie la minimum patru goluri diferenţă.

Ameninţă cu greva. Deşi au făcut un meci mare în faţa Stelei, rapidiştii ameninţă în continuare cu greva. „Suntem naufragiaţi la Pro Rapid. Noi suntem gata să nu ne prezentăm la meciul cu Viitorul. „U" Cluj e în insolvenţă, Gloria e în insolvenţă, dar ambele sunt cu salariile la zi, doar la Rapid sunt datorii", a declarat Daniel Pancu.

«Click!» şi LSR i-au trimis la derby

În urma campaniei demarate de „Click!" şi Liga Suporterilor Rapidişti, zece norocoşi au câştigat bilete pentru derby-ul de duminică din Giuleşti. Aceştia au răspuns corect la întrebarea „Cine a marcat golurile victoriei Rapidului în faţa Stelei, din noiembrie 1968, scor 2-1?" şi au intrat în posesia tichetelor. Cei zece fani au urmărit meciul cu roş-albaştrii din mijlocul galeriei rapidiste.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net