Ce facem cu pacientul Alibec?

Ultima actualizare:

    Denis AlibecFoto: Sportpictures.eu
Denis AlibecFoto: Sportpictures.eu

Patronul FCSB-ului i-a cerut scuze lui Harlem Gnohere şi i-a spus că va trebui să ia loc pe bancă la partida cu israelienii pentru că el are nişte afaceri de făcut cu Alibec. Denis s-a plimbat însă pe teren timp de 70 de minute în care nu i-a ieşit nimic şi în loc să iasă din criză s-a afundat şi mai tare. Bani vor veni, dar datorită calificării în şaisprezecimi, nu pe plângăciosul Alibec, care e caz de psiholog.

Atacantul venit de la Astra Giurgiu nu era pregătit nici fizic, nici psihic să joace din nou cu presiune pentru roş-albaştrii, dar scouterii din străinătate au venit să-l vadă şi Gigi Becali trebuia să li-l arate! Astfel, patronul a dictat ca Alibec să fie repede împăiat şi aruncat în teren pentru a se scoate singur din rahat şi, eventual, a băga în buzunarele patronului cele 10 milioane la care visează obsesiv. Nu i-a ieşit însă chiar deloc şi a fost la un pas să pună în pericol chiar rezultatul din Liga Europa! Cu el pe teren, ocaziile au fost rare, iar punctul calificării l-au salvat Budescu şi Florinel Coman. În minutul 70, prezenţa lui Alibec pe teren nu se mai justifica, iar Dică l-a înlocuit cu Gnohere pentru a nu-l expune şi mai mult, în condiţiile în care spectatorii începuseră deja să-l apostrofeze. Audienţa aştepta din nou şuturi în baxurile cu apă plată sau pumni în uşile de la vestiare, dar a avut parte de altceva! Alibec s-a aşezat înfrânt pe banca de rezerve, şi-a pus tricoul pe faţă şi a izbucnit într-un plâns copilăresc şi nevinovat de sărea cămaşa de pe el.

Florinel Coman a marcat golul calificării

Acest lucru i-a bucurat pe oficialii FCSB-ului, care au tradus reacţia atacantului drept una de recunoaştere a vinei şi aşteaptă acum şi rezolvarea ei. E posibil să fie aşa, dar se pare că Alibec are probleme ceva mai delicate şi n-ar fi rău să consulte şi un specialist, în cazul în care nu a făcut-o deja. Nu că ne-ar părea rău de o eventuală investiţie ratată de Gigi Becali, dar Alibec chiar este un fotbalist talentat şi ar fi păcat să nu se facă tot posibilul pentru salvarea lui. ”Ce lacrimi? În meci n-a contat. Eşti apostrofat dacă mingea e la tine pe 16 metri şi o dai la adversar, ce să faci? Am fost la echipă şi am vorbit cu el. E supărat, nu am ce să îi reproșez. Nu a putut. Ce poți să îi spui unui jucător când nu poate? Îi reproșez când e obraznic. Dacă nu joci, suporterii huiduie, ce să faci? Când plângi pentru nereuşite, înseamnă că a înţeles unde e buba”, a declarat Gigi Becali la o zi după egalul cu Beer Sheva, care a dus-o pe FCSB în primăvara europeană.

Fiecare jucător ia 5.000 de euro la victorie

Calificarea în fazele eliminatorii ale Ligii Europa, probabil de pe primul loc, îi garantează FCSB-ului cel puţin 13 milioane de euro, iar Gigi Becali a anunţat că o parte vor merge şi către Budescu şi compania. „E foarte important coeficientul. Suntem şi peste AC Milan. Probabil vom fi capi de serie în şaisprezecimi. Acum o să jucăm mai relaxaţi. Le-am spus că prima lor e de 5.000 de euro la victorie, adică au deja garantaţi 15.000 de euro. În plus, vor avea şi o primă de calificare, la care o să mă gândesc cât e”, a declarat patronul FCSB-ului.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net