Ce grupă am ratat la Mondiale!

Ultima actualizare:

Din păcate, şi actuala ediţie a Mondialului va avea loc fără echipa României. care, dacă s-ar fi calificat, ar fi avut soarta Greciei, una extrem de dulce. Elenii au căzut într-o grupă relativ uşoară, urmând să joace contra Columbiei, Coastei de Fildeş şi Japoniei.

Cea mai norocoasă echipă de la această tragere la sorţi a fost însă Franţa.

După ce a fost salvată de FIFA printr-o interpretare ciudată a regulamentului, să intre în urna celor mai slab cotate echipe, fosta campioană mondială a picat în probabil cea mai slabă grupă, alături de Elveţia, Ecuador şi Honduras. Primul meci al Mondialului va fi Brazilia - Croaţia, dar veştile nu sunt foarte bune pentru gazdele Mondialului. În optimile de finală, brazilienii vor juca, cel mai probabil, contra Spaniei sau Olandei!

Ghinion. Italia a fost ghinionista serii. Din cele 9 echipe europene aflate în grupa a patra înaintea tragerii la sorţi a fost trasă una care să intre în grupa a doua, cea a echipelor mai slab valorice. Peninsularii au avut ghinionul de a fi extraşi din urnă.

Ambasadori. Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului Mondial a fost făcută de cei opt „ambasadori" ai FIFA: Hurst, Ghiggia, Kempes, Cafu, Zidane, Matthaus, Cannavaro şi Hierro

Competiţie. Turneul final al Campionatului Mondial va avea loc pe 12 stadioane din tot atâtea oraşe braziliene, în perioada 12 iunie - 13 iulie 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net