Ce jucători aduce Reghe pentru titlul 27

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf, antrenor FCSBfoto: Click
Laurenţiu Reghecampf, antrenor FCSBfoto: Click

Noul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a cerut transferuri puternice pentru a cuceri trofee. Gigi Becali a fost de acord cu propunerile sale, mai ales că nu-l vor costa niciun ban.

"Reghe a vorbit cu Marica, să vedem dacă vrea să vină. A spus că nu are nevoie de fundaş dreapta, pentru că Alcenat trebuie să-l antreneze. Am discutat de fundaş central. E posibil să vină Celeban şi atunci Toşca va juca fundaş stânga. Deja am rezolvat cu Celeban”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Piotr Celeban: este la Slask Wroclaw, dar are o clauză în contract conform căreia poate pleca în iarnă dacă vine o ofertă concretă. Astfel, cluburile s-au înţeles asupra fundaşului care a evoluat în Liga I la FC Vaslui.

Ciprian Marica: e liber de contract după despărţirea de turcii de la Konyaspor, dar are pretenţii financiare exagerate. El a anunţat mai demult că nici mcăar nu s-ar antrena în România. Totuşi, Gigi Becali e singurul care i-ar putea oferi salariul dorit şi-n plus atacantul şi-ar relansa cariera, mai ales că nu are alte oferte.

Alexandru Bourceanu: mijlocaşul de 30 de ani s-a antrenat cu deja fosta echipă a lui Reghe, Litex, acolo unde urma să joace din ianuarie, când ar fi fost refăcut complet după accidentare. Acum, va reveni sub comanda lui Reghe, dar la Steaua. El are avantajul că e apreciat de suporteri. Ultimul club la care a fost legitimat e Trabzon.

Lucian Sânmărtean: jucătorul de 35 de ani e la Al-Ittihad, are o înţelegere până în vară, dar va încerca de acum să plece liber de contract. La Steaua, în perioada Reghe, a cunoscut cea mai bună formă a carierei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net