FRF a prezentat, pe site-ul oficial, meniul "tricolorilor" în săptămâna meciului cu Spania, din preliminariile Euro-2020.


Astfel, în aceste zile, jucătorii consumă printre altele prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmezan sau salată de ţelină cu mere şi morcovi. Cel care a dezvăluit meniul de la Mogoşoaia pregătit de echipa bucătarului Yalcin Cadîr a fost medicul tricolorilor, Claudiu Stamatescu.

Dimineața, în afară de ouă, brânză, lapte, cereale, fructe, miere sau gemuri, ”tricolorii” pot mânca prosciutto crudo, pastramă de pui, somon afumat, unt de arahide sau pricomigdale.

La masa de prânz, în afară de supe sau salate de toate felurile (ton, ardei copt, roșii cu brânză, salată verde, sfeclă, porumb sau varză roșie), fotbaliștii lui Contra pot servi  somon fume, prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmesan, piept de curcan la cuptor, piept de pui dezosat la grătar, file de somon la cuptor sau cartofi noi la cuptor cu rozmarin.

Cina este la fel de interesantă. Se poate servi supă de morcovi cu crutoane, muşchi de vită la cuptor cu sos de roşii, păstrăv eviscerat la grătar, frigărui de curcan la grătar, asortate cu legume și, desigur, numeroase salate, dar și fructe sau iaurturi. Partida cu Spania va avea loc mâine seară. Duminică, jucătorii lui Contra vor juca împotriva Maltei, la Ploiești.

Loading...