Ce mănâncă tricolorii să bată Spania

Ultima actualizare:

    Jucătorii naționalei României mănâncă în cantonament numai preparate aleseFOTO: FRF
Jucătorii naționalei României mănâncă în cantonament numai preparate aleseFOTO: FRF

FRF a prezentat, pe site-ul oficial, meniul "tricolorilor" în săptămâna meciului cu Spania, din preliminariile Euro-2020.

Astfel, în aceste zile, jucătorii consumă printre altele prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmezan sau salată de ţelină cu mere şi morcovi. Cel care a dezvăluit meniul de la Mogoşoaia pregătit de echipa bucătarului Yalcin Cadîr a fost medicul tricolorilor, Claudiu Stamatescu.

Dimineața, în afară de ouă, brânză, lapte, cereale, fructe, miere sau gemuri, ”tricolorii” pot mânca prosciutto crudo, pastramă de pui, somon afumat, unt de arahide sau pricomigdale.

La masa de prânz, în afară de supe sau salate de toate felurile (ton, ardei copt, roșii cu brânză, salată verde, sfeclă, porumb sau varză roșie), fotbaliștii lui Contra pot servi  somon fume, prosciutto crudo, raviolli cu sos de roşii şi parmesan, piept de curcan la cuptor, piept de pui dezosat la grătar, file de somon la cuptor sau cartofi noi la cuptor cu rozmarin.

Cina este la fel de interesantă. Se poate servi supă de morcovi cu crutoane, muşchi de vită la cuptor cu sos de roşii, păstrăv eviscerat la grătar, frigărui de curcan la grătar, asortate cu legume și, desigur, numeroase salate, dar și fructe sau iaurturi. Partida cu Spania va avea loc mâine seară. Duminică, jucătorii lui Contra vor juca împotriva Maltei, la Ploiești.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net