Ce nepoțel dulce are Florin Prunea!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În august face 50 de ani, dar Florin Prunea este cel mai tânăr bunic. Fostul mare portar al naționalei de fotbal a României are un nepoțel în vârstă de un an și două luni, pe nume David Luca Ștefan, care i-a schimbat viața de când a venit pe lume.

De ani buni s-a retras din activitate, însă Florin Prunea este extrem de activ și acum. Fostul mare portar ocupă, acum, statutul de bunic de mai bine de un an, iar noul membru al familiei i-a schimbat total viața. Florin și-a făcut apariția la un eveniment cu o mogâldeață blondă cu ochișori negri, care nu se mai dezlipea din brațele lui. Florin Prunea a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre îngerașul său.


    Florin Prunea și nepoțelul săuFoto: Click!
Florin Prunea și nepoțelul săuFoto: Click!

”E o mare bucurie într-o casă un copil. El este nepoțelul meu, se numește David Luca Ștefan, are un an și două luni, iar viața de bunic e foarte frumoasă. Îmi umple tot timpul. Am stat foarte mulți ani plecat de acasă, iar acum pot să spun că sunt foarte fericit că mă pot bucura de familia mea. Activitățile mele de acum se învârt în jurul nepoțelului. Îl plimb în parc, ne jucăm, este foarte cuminte, acum e bine că pot să-l bag în apă, în piscină. Și cu mingea îi place să se joace. Nu prea o ține cu mânuța, dă așa cu piciorușul în ea. A învățat și el să meargă de curând și îi place să descopere lucruri. Are nenumăaret jucării, însă nu-i place una anume, poate îi place mingia, dar urmează să decoperim mai bine. E un copil plin de  viață, e energic”, a declarat pentru Click! bunicul Prunea.

Fostul fotbalist se pregătește să plece într-o vacanță cu familia sa, cel mai probabil în străinătate. Însă, până atunci, weekendul următor se pregătește de un meci cu Barcelona, alături de gașca veche. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net