Ce șoc! Messi, la un pas să vadă Mondialul din 2018 la televizor!

Ultima actualizare:

    Leo Messi n-a putut ajuta naționala Argentinei să învingă echipa statului Peru
Leo Messi n-a putut ajuta naționala Argentinei să învingă echipa statului Peru

Argentina a terminat al treilea meci consecutiv la egalitate, scor 0-0, acasă, cu Peru, în penultima etapă a preliminariilor sud-americane ale Cupei Mondiale din 2019.

Formaţia lui Lionel Messi, inetgralist în partida cu Peru, este pe locul 6, în afara celor care duc în Rusia. La 10 octombrie, argentinienii au nevoie de o victorie în Ecuador pentru a spera la calificare.

Calificată deja, Brazilia este lider detaşat, cu 38 de puncte, după 17 meciuri, în timp ce Uruguay este pe locul 2, cu 28 de puncte, Chile este pe 3, urmată de Columbia, ambele cu 26 de puncte. Peru ocupă locul 5, cu 25 de puncte, Argentina pe locul 6, tot 25 de puncte şi Paraguay pe locul 7, cu 24 de puncte.

Primele patru echipe merg direct la turneul final, iar a cincea va juca un baraj cu câştigătoarea preliminariilor din Oceania, Noua Zeelandă.

Argentina şi Peru au aceeaşi diferenţă de golaveraj, dar Messi şi coechipierii săi au marcat mai puţine goluri. Golaverajul este criteriu important de departajare, după numărul de puncte.

În afară de Ecuador - Argentina, în ultima etapă se vor juca partidele Peru - Columbia, Brazilia - Chile, Uruguay - Bolivia şi Paraguay - Venezuela

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net