Ce surpriză în Primera! Gary Neville, noul antrenor al Valenciei

Ultima actualizare:

    Gary Neville a fost un jucator emblematic al celor de la Manchester Unitedfoto:AP
Gary Neville a fost un jucator emblematic al celor de la Manchester Unitedfoto:AP

Fostul internaţional englez Gary Neville a fost numit antrenor al echipei Valenica, în locul portughezului Nuno Espirito Santo, care a demisionat în urmă cu două zile.

În vârstă de 40 de ani, Neville a semnat un contract până la 30 iunie 2016 şi va debuta pe banca tehnică a Valenciei, săptămâna viitoare, la meciul cu Olympique Lyon, din Liga Campionilor. După demisia lui Nuno, interimatul la Valencia a fost asigurat de fratele lui Gary, Phil.

Tehnicianul portughez Nuno Espirito Santo a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei FC Valencia, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. Espirito Santo, în vârstă de 41 de ani, a luat această decizie după înfrângerea suferită, duminică, scor 0-1, în partida cu FC Sevilla.

Portughezul, care a mai pregătit în cariera sa formaţia Rio Ave, fusese numit antrenor la FC Valencia în 2014, în locul argentinianului Juan Antonio Pizzi.

FC Valencia ocupă locul nouă, cu 19 puncte, după disputarea a 13 etape din campionatul Spaniei, iar în Liga Campionilor se află pe poziţia a treia a Grupei H, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net