Ce veste! România-Finlanda se joacă cu spectatori în tribune!

Ultima actualizare:

    Jucatorii romani au terminat la egalitate in UngariaFOTO: sportpictures.eu
Jucatorii romani au terminat la egalitate in UngariaFOTO: sportpictures.eu

Echipa naţională a României se va putea baza la meciul cu Finalnda de joi pe aportul spectatorilor! Comisia de Apel a UEFA a decis să permită accesul suporterilor pe Arena Naţională.

Avocaţii FRF au repurtat un succes impootant la Comisia de Apel a UEFA! Aceştia au reuşit să amâne hotărârea de suspendare a terenului României până la epuizarea tuturor căilor de atac din partea FRF.

Asta înseamnă că meciul România - Finlanda de joi se va juca până la urmă cu porţile deschise! Oficialii FRF s-au întors de urgenţă la muncă pentru a vedea cât de repede pot tipări şi vinde biletele!

La 17 septembrie, România a primit suspendarea terenului pentru o etapă, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la Budapesta. La Comisia de Apel a UEFA, juriştii FRF au cerut ca această penalitate să fie aplicată abia după epuizarea tuturor căilor de atac din partea FRF, iar solicitarea românilor a fost acceptată! Cu alte cuvinte, suspendarea pentru o etapă a terenului se va pune în aplicare abia după un verdict definitiv.

Partida dintre România şi Finlanda are loc joi, de la ora 21.15, în direct pe TVR 1. România are nevoie de patru puncte din meciurile cu Finlanda şi Feroe pentru a se califica direct la EURO 2016. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net