Ceartă pe locul unde va fi înmormântat Costică Ştefănescu

Ultima actualizare:

Într-un comunicat al FRF se anunţă că trupul neînsufleţit al lui Ştefănescu va fi depus în sala "Florea Dumitrache" a Casei Fotbalului începând de joi, de la ora 14.00, până vineri la ora 15.00."Cei care vor dori să-i aducă un ultim omagiu vor avea acces în incinta Complexului Arena Națională prin Bulevardul Basarabia, iar în incinta Casei Fotbalului numai prin lateral, pe lângă Parcarea C a Arenei Naționale", se arată în comunicat FRF.

Conform FRF, până la înmormântarea, prevăzută sâmbătă, la ora 13.00, la Săbăreni (județul Giurgiu), trupul neînsuflețit va fi depus în casa părintească a celui trecut în neființă, aflată în aceeași comună.

În acelaşi timp, însă, pe site-ul oficial al clubului Univsitatea Craiova, a apărut un alt anunţ privitor la locul în care fostul jucător va fi înmormântat. "Adrian Mititelu împreună cu Mariana Ştefănescu, soţia fostului Căpitan, au luat decizia să îl înhumeze pe Costică Ştefănescu la Craiova. În acest sens, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova va face toate diligenţele la Primăria Craiova pentru a obţine un loc de veci în Cimitirul Ungureni. Funerariile vor fi suportate de către Universitatea Craiova.Toţi cei care deplâng trecerea în nefiinţă a marelui fotbalist Costică Ştefănescu sunt aşteptaţi la sediul Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, din strada Sfântul Dumitru, nr.1, unde pot aprinde o lumânare pentru sufletul Căpitanului", se arată în comunicatul postat pe site-ul fcuniversitatea.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net