Cehii ne-au bătut cu ajutorul arbitrului

Ultima actualizare:

Tricolorii mici au deschis scorul prin Stanciu. Mijlocaşul a avut şi noroc fiindcă, de fapt, a vrut să centreze, însă mingea a prins o traiectorie ciudată. Exact înainte de pauză, Prikryl a egalat, păcălindu-l pe Brănescu. Acesta a plecat pe centrare şi a lăsat colţul portarului descoperit. După pauză, Cehia a primit „cadou“ un penalty inexistent, transformat de Jelecek. În minutul 85, Hadascok a stabilit scorul final.

Următorul meci al României este programat, sâmbătă, împotriva Greciei, la Berceni, de la ora 21.00. Primele două clasate din fiecare grupă ajung în semifinale.

*În cealaltă grupă, din cauza unei furtuni puternice, meciul Spania – Belgia s-a întrerupt după 15 minute, la scorul de 1-0 pentru iberici. Partida se va juca, azi, de la ora 19.00, de la scorul de 0-0.

* Impresarul Victor Becali a venit la Chiajna însoţit de mai mulţi agenţi de la Inter şi Valencia.

* România - Cehia a avut parte şi de scandal în startul partidei. Însoţit de mai mulţi jucători, printre care Daniel Opriţa şi Florentin Dumitru, Eugen Trică s-a arătat deranjat că nu avea locuri bune pentru a urmări meciul. „Am eu grijă de tine la pauză“, i-a transmis Trică ofiţerului de presă de la FRF, Paul Zaharia.

* Fundaşul Peteleu s-a accidentat destul de urât în urma unui contact cu un adversar şi a fost înlocuit cu Ilie.

CASETA

1-3

România U-19: Brănescu – Peteleu (Fl. Ilie 6, Gugu 78), Remeş, Avrămia, Murgoci - Benzar - Serediuc, Cârstocea (Walleth 67), Stanciu, Năstăsie – Roman. Selecţioner: Lucian Burchel

Cehia U-19

Goluri: Stanciu 30 / Prikryl 44, Jelecek 61, Hadascok 85

Stadion „Concordia“: 3.500 (Chiajna)

Arbitru: Clement Turpin (Franţa)

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net