Cei mai scumpi jucători ai formațiilor care vor juca la București la Euro 2020

Ultima actualizare:

    David Alaba e cel mai scump jucător care va evolua la București în faza grupelor Euro 2020FOTO: EPA
David Alaba e cel mai scump jucător care va evolua la București în faza grupelor Euro 2020FOTO: EPA

Doar două zile ne mai despart de startul Campionatului European de fotbal, unui cu totul special pentru țara noastră, co-organizatoare a competiției. Bucureștiul va găzdui trei meciuri din faza grupelor și o optime. Din păcate, sărbătoarea nu e completă, pentru că ”tricolorii”, conduși de antrenorul ”cu principii ofensive” Mirel Rădoi, au ratat calificarea, fiind eliminați de Islanda în baraj. Click! vă prezintă care sunt cei mai bine cotați 2 jucători de la fiecare echipă care vor putea fi văzuți pe Arena Națională în faza grupelor.

David Alaba (Austria). Cotat la 55 de milioane de euro, fundașul lui Bayern Munchen este un nume important al fotbalului european în acest moment. Și foarte curtat, pentru că după zece ani petrecuți la bavarezi fotbalistul în vârstă de 28 de ani este liber să plece unde va auzi un zornăit mai mare de bani.

Marcel Sabitzer (Austria). În vârstă de 27 de ani, mijlocașul lui RB Leipzig este unul dintre cei mai valoroși jucători din Bundesliga pe postul lui. Jucător cu 50 de selecții în națională, el este cotat acum la 42 de milioane de euro, fiind al doilea jucător ca valoare dintre toți cei care vor evolua pe ”Arena Națională” în luna aceasta.

Ruslan Malinovski (Ucraina). Format de Șahtior Donețk, mijlocașul ofensiv în vârstă de 28 de ani face parte din 2019 din trupa teribilă a Atalantei, care a luat prin surprindere Serie A în ultimii doi ani. Cotat acum la 30 de milioane de euro, el este una dintre principalele piese ale naționalei Ucrainei în încercarea de calificare în optimile de finală.

Oleksandr Zinchenko (Ucraina). Când lucrezi de patru ani cu Pep Guardiola la unui dintre cele mai puternice cluburi ale Europei, Manchester City, nu poți fi considerat altfel decât vedeta naționalei tale, chiar dacă evoluezi pe postul de fundaș stânga. Iar Zinchenko e conștient de acest lucru și e decis să tragă echipa după el, chiar dacă are doar 24 de ani și este al doilea cel mai bine cotat jucător din echipa lui, cei de la transfermarkt.com apreciindu-l la 25 de milioane de euro.

Eljif Elmas (Macedonia de Nord). La 21 de ani, atacantul lui Napoli este noul copil teribil al fotbalului macedonean. Este considerat un demn urmaș al veteranului Pandev, care deși are acum 37 de ani, conduce încă din teren naționala Macedoniei de Nord la debutul său la un turneu final de Campionat European. Dacă Pandev vine cu experiența, puștiul cotat la 17 milioane de euro vine cu elanul tinereții și cu experiența celor doi ani petrecuți în Serie A, care s-au concretizat în 69 de meciuri într-unul din cel mai puternic campionat din lume.

Enis Bardhi (Macedonia de Nord). Legitimat de patru ani la formația spaniolă Levante, pentru care a jucat 26 de meciuri în ultimul sezon din LaLiga, Bardhi este cotat la 15 milioane de euro și va fi cu siguranță nelipsit în formula de start a macedonenilor. Iar o prestație bună la Europene i-ar putea aduce și un transfer la o echipă mai bine cotată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net