cel mai bun pariu al zilei

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo e timpul să facă din nou un meci mare şi să ajute la confirmarea faptului că Barcelona - Real Madrid e cel mai bun pariu al zileiFoto Click!
Cristiano Ronaldo e timpul să facă din nou un meci mare şi să ajute la confirmarea faptului că Barcelona - Real Madrid e cel mai bun pariu al zileiFoto Click!

De multe ori avem probleme să găsim cel mai bun pariu al zilei, dar nu şi azi. În această duminică totul este foarte clar: toţi ochii din lume sunt pe derby-ul din Primera Division, Barcelona - Real Madrid. Partida de pe Camp Nou este una dintre cele mai aşteptate ale anului, peste alte confruntări de tradiţie din Europa, şi ştim şi de ce se întâmplă acest lucru.

În primul rând pentru că Barcelona - Real Madrid, sau "El Clasico", aşa cum este acest meci alintat, oferă foarte multe goluri. Pe această eficienţă se bazează şi cel mai bun pariu al zilei de azi: minimum trei sau patru goluri înscrise de cei doi granzi ai fotbalului spaniol. Şi chiar are cine s-o bage în poartă. Vă oferim doar două nume: Messi şi Ronaldo.

Bineînţeles, Benzema, Bale, Modric, de o parte sau Neymar, Suarez şi Iniesta, de acealaltă parte, sunt şi ei goleadori înăscuţi, care au făcut de-a lungul timpului din acest meci unul preferabil unui film de Oscar difuzat duminica seara. Dovada că goluri multe în Barca - Real reprezintă cu adevărat o certitudine o oferă istoria recentă dintre adversare.

Cel mai bun pariu al zilei a oferit în trecut minimum 5 goluri pe meci

Cele 14 goluri marcate în cele trei întâlniri din 2014, cu o medie de aproape cinci goluri pe meci, arată că nu vorbim despre un pom lăudat la care te duci degeaba cu sacul. Barcelona - Real Madrid reprezintă cu adevărat un izvor de spectacol şi nu avem niciun motiv să credem că ne-am înşela şi această partidă n-ar fi cel mai bun pariu al zilei.

Miza dintre cele două echipe ajută şi ea la acest scenariu. Real Madrid a condus lejer campionatul şi a părut pe finalul anului trecut că a ajuns la o diferenţă de puncte suficient de mare încât să se considere deja campioană. Da de unde. Câteva gafe la start de 2015, coroborate cu o scădere de formă a vedetelor Ronaldo şi Bale, i-a adus pe catalani din nou pe primul loc, la un punct peste trupa lui Ancelotti.

Cel mai bun pariu al zilei se va juca de la ora 22:00, pe Camp Nou

Acum, Real Madrid se vede din urmărită, urmăritoare şi titlul devine din realitate, un vis. Dacă pierd acest meci, doar un miracol îi mai poate ajuta s-o depăşească pe Barcelona şi meciul se anunţă pe viaţă şi pe moarte. Pariorii trebuie să aştepte până aproape de miez de noapte pentru a vedea dacă iese cel mai bun pariu al zilei. Barcelona - Real Madrid va fi de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net