Marţea aceasta începe etapa intermediară din Premier League, cea cu numărul 28, şi inevitabil cel mai bun pariu al zilei vine din acest campionat, mai ales în lipsa altor evenimente de primă mână. Din cele trei meciuri oferite de la ora 21:45, Southampton - Crystal Pallace pare ţinta perfectă, cu miză pe victoria "Sfinţilor" din sudul Angliei.


Cel mai bun pariu al zilei, adică 1 solist la Southampton - Crystal Pallace, are o cotă de 1,70, ceea ce pare foarte bună după comparaţia dintre echipe. Gazdele n-au mai câştigat de patru etape în Premier League, pierzându-le chiar pe ultimele două, 0-2 cu Liverpool şi 0-1 la WBA, şi totodată un tempo important faţă de plutonul care se luptă la locurile de Liga Campionilor.

"Sfinţii" lui Ronald Koeman au căzut până pe şase şi nu mai au voie să facă niciun pas greşit diseară pe "Saint Mary's". Totul va merge pe cartea atacului, cu Mane şi Pelle vârfuri de lance, care trebuie să aducă trei puncte vitale pentru ca echipa să nu intre pur şi simplu în criză. Din păcate, cel mai probabil Florin Gardoş nu va mai face parte din primul 11 după evoluţia de la West Bromwich.

Cel mai bun pariu al zilei e confirmat de istoric

Ca victoria lui "Soton" să fie cu adevărat cel mai bun pariu al zilei există atât argumente pro, cât şi contra. De partea gazdelor stă istoricul întâlnirilor dintre cele două echipe. Southampton a câştigat ultimele şase meciuri directe primind un singur gol, dar "Vulturii" au câştigat toate cele cinci meciuri jucate în deplasare de la venirea antrenorului Alan Pardew.

Alte detalii interesante despre această partidă se referă la scorul general dintre Southampton şi Crystal Pallace, care arată  40 de victorii pentru gazde, 22 de egaluri şi 35 de victorii pentru oaspeţi. Primul duel dintre cele două cluburi a fost în 1906 şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar acestea sunt doar informaţii adiacente pariului de astăzi.

Aston Villa nu pierde, poate deveni cel mai bun pariu al zilei

Southampton - Crystal Pallace, 1 solist, este cel mai bun pariu al zilei şi prin prisma rezultatelor de anul trecut. "Sfinţii" au câştigat ambele întâlniri, 2-0 pe "Saint Mary's" şi 1-0 pe Selhurst Park. Cine vrea să încerce mai multe meciuri, poate risca însă ceva bani şi pe Aston Villa, obligată măcar să nu piardă meciul cu WBA, dar şi un X2 pe Sunderland, în deplasarea de la Hull.

 
 
Loading...