Cele 15 milioane de euro pentruy Man s-au transformat în 7

Ultima actualizare:

    Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu
Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu

Miercuri seară, patronul FCSB, Gigi Becali, își freca mâinile de bucurie cu gândul la cele 15 milioane pe care le va primi pe Dennis Man. Joi la prânz fluiera a pagubă, căci oferta englezilor era departe de ce visa el.

Prezența la meciul FCSB – Dinamo, scor 1-0, a trimișilor clubului englez Norwich City a fost de ajuns pentru ca Gigi Becali să creadă că britanicii au fost convinși să plătească suma cerută de el pe Dennis Man (21 de ani), 15 milioane de euro. La negocierile care au avut loc ieri, patronul FCSB a simțit pe propria piele cum se fac afacerile în fotbal. ”Clubul are patron, aici au venit directorul sportiv şi cu avocatul. Eu am cerut, ei au notat. Ei au spus: <<Domne, la ora asta, ce joacă el, nu merită banii ăştia>>. Eu am fost de acord. Am zis că fără 15 milioane nu discut. <<La ora asta, sunteţi conştient că nu merită?>> Da, normal, la ce joacă el nu e de... Ei au zis că, la ce joacă la ora asta, normal e de cinci milioane de lire sterline. Adică șase-sapte milioane de euro. Eu le-am spus că dacă e vorba de suma asta nu are rost să mai discutăm. E adevărat că la ora asta nu merită, dar el are 21 de ani, el peste trei ani face 170 de milioane de lire sterline. <<Păi de ce nu îl daţi împrumut?>> Pentru că nu dau eu jucător împrumut şi nu am nevoie de bani.”, a povestit Gigi Becali la ProX.

El a recunoscut că atunci le-a propus și o altă afacere englezilor: ”Am făcut un <<deal>> cu ei să ajung la 15 milioane, cum ar veni în funcţie de jocuri, de 50 la sută din jocuri. Adică să plătească zece plus cinci dacă joacă 50 la sută. Nu le-a convenit. <<Păi îl luăm să joace>>. Păi dacă joacă, le-am zis şi eu, înseamnă că are valoare, înseamnă că daţi banii. Au notat, pun în board, vorbesc cu patronii şi o să dea un răspuns în câteva zile”, a mai spus Becali. Ceea ce e sigur este că el nu va primi niciodată de la Norwich, ultima clasată în Premier League, cu șanse minime de menținere în prima ligă, atâția bani.

Chiar dacă tratativele cu Norwich par să fi intrat în impas, Becali spune că aceasta nu e singura pistă. ”Nu stau în ploaie, nu am nicio problemă să plece Man imediat, că dacă îl ţin o să iau mai mulţi bani. Sunt mai multe oferte, mai sunt două echipe din Anglia şi mai e o echipă din Italia de care eu nu ştiu. Dar nu am probleme să-l vând pe Man”, a mai spus omul de afaceri.

Întrebat despre posibilitatea de a pleca de la FCSB după terminarea actualului sezon, Man, care nu s-a remarcat în mod special în semifinala de Cupă cu Dinamo, a spus: ”Nu știu, nici nu mă gândesc, încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici la club. Discuții au fost și vor fi. Am citit și eu prin presă, eu trebuie să rămân cu capul pe umeri și să-mi ajut colegii. Dacă Dumnezeu mă ține sănătos și voi reuși să mă transfer, cu atât mai bine”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net