Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş

Ultima actualizare:

    Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaşfoto: arhivă personală
Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaşfoto: arhivă personală

Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş au reprezentat mult timp subiectul preferat al presei mondene şi sportive.

Fundaşul e cunoscut ca un tip pus pe scandal atunci când e în stare de ebrietate, indiferent de ocazie. Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş s-au produs când a fost vorba despre o nuntă, un botez sau o simplă petrecere.

Cel mai recent episod s-a petrecut la un antrenament al Stelei. El a venit băut şi s-a certat cu antrenorul Costel Gâlcă. Jucătorul riscă o amendă de 50.000 de euro, salariul pe două luni, dar a fost titularizat până la urmă în meciul din finala Cupei Ligii.

“Gabi era doar obosit. Chiar şi aşa, dacă bei un şpriţ după ce ai câştigat sâmbătă (meciul cu Braşov) care e problema? Poate ar fi mai bine să îl mut, ar fi mai bine pentru toată lumea”, a spus impresarul său, Florin Manea, referindu-se la subiectul cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş.

Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş: a distrus o scară de bloc

În mai 2013, pe vremea aceea jucător al englezilor de la West Bromwich Albion, a ajuns la Poliţie după ce a spart uşa unei scări de bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. “Tremuram toată, nici nu vreau să-mi amintesc ce s-a întâmplat. M-am speriat foarte tare, nu vreau neam de neamul meu să mai treacă prin aşa ceva. Eu nu îl cunosc, nu ştiu cine este, că e fotbalist sau nu.Sincer vă spun, am crezut că e vreun aurolac şi nu am vrut să-l las să intre“, a povestit atunci femeia care face curăţenie.

Incidentul, unul aflat în top între cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş, l-a făcut să primească o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare, iar termenul de supraveghere e de doi ani. “Vă arăt eu cine sunt. Am bani suficienţi cât să vă dau afară din Poliţie. Mă c...c pe tine, eşti poliţist mă? Băga-mi-aş p..a în m...ii mă-tii de împuţit. Vă dezbrac, jegoşilor, mă p..ş pe salariul vostru, ne vedem în civil, vă arăt eu cine sunt”, a scris în plângerea sa un agent de la Secţia 1, care a fost parte civilă în dosar.

“Pe drumul spre secţie, învinuitul a repetat că părinţii lui sunt poliţişti şi că o să ne arate el cine este. La secţie, ne-a spus că nu o să mai stăm 24 de ore la muncă, că o să ne aştepte, că nu o să se atingă el de noi, ci va pune pe cineva să ne bată”, a scirs un alt poliţist.

Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş: l-a bătut pe Pancu

În toamna lui 2013, el a băut cu Daniel Pancu şi petrecerea s-a transformat într-o bătaie. Aflaţi la restaurantul hotelului Irisa, ameţit de aburii alcoolului, Tamaş a vrut să urineze în chiuveta din bucătăria localului şi l-a lovit cu cotul pe rapidist în momentul în care acesta a încercat să-l liniştească şi să-l direcţioneze către toaletă. “Se pare că eu am ieşit cel mai şifonat, la propriu şi la figurat. Tamaş a făcut în restaurant nişte numere de-ale lui. La un moment dat n-am mai suportat, l-am înjurat şi am încercat să-l conduc spre ieşire, dar m-am trezit cu un cot direct în nas”, a spus atunci Pancu. A fost cu siguranţă una dintre cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş.

Cele mai tari beţii ale lui Gabi Tamaş: alte incidente

  • decembrie 2004. Aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov, împreună cu nişte prieteni
  • noiembrie 2005. A provocat un mare scandal într-o discotecă din Braşov, la doar câteva ore după ce Dinamo remizase acasa cu Jiul Petroşani (1-1)
  • octombrie 2008. Tamaş a băut la un bar din Bucureşti, iar spre dimineaţă şi-a adus aminte că Dinamo are nişte restanţe financiare la el. A pus mâna pe telefon şi la ora cinci dimineaţa l-a sunat pe preşedintele Nicolae Badea. „Presidente, eu de azi mă apuc de K1. Nu mai vreau să joc fotbal”
  • februarie 2009. A fost trimis la Dinamo II după ce a consumat alcool şi a provocat scandal în cantonamentul lui Dinamo din Turcia. Beat fiind, a chemat maseurii la ore trei dimineaţa să-i facă un masaj. Încercând să-l potolească, antrenorul secund al lui Rednic, fostul internaţional Ion Vlădoiu, a fost la un pas de a fi bătut de Tamaş.
  • iulie 2010. S-a îmbătat criţă la nunta fratelui său şi a sărit să bată câţiva ospătari, declarându-se nemulţumit de serviciile lor
  • decembrie 2010. Şi-a batut iubita după ce a băut într-un club din Bucureşti, bănuind că aceasta l-ar înşela cu fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe
  • iunie 2011. A ratat turneul naţionalei în America de Sud, din cauza unui chef la care a stat până dimineaţa
  • august 2011. A întârziat la un şpriţ, în oraş, cu Mutu, înaintea amicalului României cu San Marino şi a fost exclus din lot

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net