Dinamo a pierdut, 1-2, cu Timișoara, un meci în care n-a jucat mai nimic și la sfârșitul căruia Cosmin Contra i-a făcut praf pe elevii săi.


Timișoara a produs supriza etape, învingând Dinamo, chiar pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Cum era de așteptat, antrenorul ”câinilor”, Cosmin Contra, a luat foc la finalul jocului, nemulțumit de evoluția elevilor săi. ”Noi nu meritam să purtăm acest tricou în această seară. Nici eu, nici jucătorii, dacă o echipă cu toate problemele pe care le-a avut anul trecut ne-a dominat în halul ăsta”,a  spus ”Guriță”.

Unul dintre cei mai aprigi critici ai lui Dinamo este Cornel Dinu, oficialul ”alb-roșilor” taxându-i pe jucători, pe antrenor, dar și pe cei din conducerea administrativă.

Cornel Dinu

Cornel Dinu
Cornel Dinu
Foto Click!

”Mutu şi Dănciulescu îşi arată pe la TV blugii rupţi. Trebuie să aibă altă ţinută în calitate de conducători. Mutu trebuie să vină în costum, nu în blugi, dacă e om serios. Directorii sportivi din Europa vin în blugi? Cum sunt blugii lui Mutu aşa e şi jocul lui Dinamo, rupt!”, a spus Dinu.

Ionuţ Popa, antrenorul bănățenilor, a glumit vizavi de posibilul înlocuitor al lui Daum, avâdn în vedere că el a reușit să-i bată pe cei doi antrenori despre care se spune că ar concura pentru postul de selecționer:” Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională». Eu cred că cei de la federaţie trebuie să ţină cont că selecţionerul trebuie să aibă ochii mari şi să-i vadă doar pe-ai lui, de-aia Daum a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: