CFR Cluj are șansa de a spăla rușinea din primul meci cu Rennes din Liga Europa

Ultima actualizare:

    Omrani este principala gură de foc a clujenilor in meciul cu RennesFOTO: Sportpictures.eu
Omrani este principala gură de foc a clujenilor in meciul cu RennesFOTO: Sportpictures.eu

La două săptămâni după victoria total nemeritată de la Rennes (1-0), CFR se reîntâlnește cu deținătoarea Cupei Franței, de această dată la Cluj-Napoca, în fața propriilor suporteri.

Evoluând mult timp cu doi jucători în plus, clujenii au fost la un pas să rateze obținerea celor trei puncte la Rennes, o prestație care n-a făcut deloc cinste campioanei României. Cel mai probabil, confruntarea de astăzi nu va semăna deloc cu cea din Hexagon, astfel că cele două echipe vor avea ocazia să-și măsoare forțele 11 contra 11. Trupa lui Dan Petrescu se va lovi în Gruia de disperarea francezilor, aflați în fața unui meci de totul sau nimic în ceea ce privește șansele de calificare în 16-imile Ligii Europa. O nouă victorie a CFR-ului ar însemna eliminarea lui Rennes în proporție de 99 la sută, în timp ce ardelenii se vor apropia și mai mult de primăvara europeană. Totuși, chiar dacă va reuși astăzi al treilea succe din patru meciuri în Grupa E a competiției, CFR Cluj va fi nevoită să se lupte în continuare pentru calificare cu Celtic și Lazio. Până la final, „vișiniii” se vor deplasa la Roma (la 28 noiembrie) și vor primi vizita scoțienilor, la 12 decembrie.

Rennes a ieșit din criză

Aflată într-o profundă criză de rezultate la ora meciului tur cu CFR (9 meciuri la rând fără victorie), Rennes și-a recuperat moralul în ultima etapă a campionatului Franței, izbutind o victorie smulsă în ultimul minut, 3-2 cu Toulouse. În plus, antrenorul Julien Stephan a scăpat de grijile dintre buturi, acolo unde primii doi portari au fost afectați ba de accidentări, ba de eliminări (așa cum s-a întâmplat cu Mendy în partida tur cu CFR). Astfel, astăzi nu va apăra puștiul de 16 ani intrat pe teren contra clujenilor la Rennes, ci experimentatul Romain Salin (35 de ani), recuperat după o problemă medicală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net