CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în meciul cu FCSB contând pentru etapa cu numărul 23 a Ligii I. Campionii au profitat de eliminarea lui Bogdan Planic, marcând la faza următoare prin Vinicius (min. 79). Florinel Coman a pus în discuție delegarea la meci a arbitrului Istvan Kovacs.


Autor al unicului gol, Paulo Vinicius a declarat după meci: “A fost o partidă dificilă, dar am intrat bine în joc şi am câştigat un meci extrem de greu. Am înscris cu un şut frumos. Obişnuiesc să înscriu cu capul, însă de această dată am înscris cu piciorul. Am alergat mult şi am luptat mult, de-asta cred că am câştigat”. 
De partea cealaltă, Florinel Coman a recunoscut că formația sa a făcut un meci slab: “Un meci foarte urât. Ne este greu să jucăm împotriva echipelor care se bazează pe forţă, dueluri la cap. Acel cartonaş roşu nu se dă niciodată şi nu mi se pare normal să arbitreze domnul Kovaccs acest meci. Un meci prost făcut de noi, ne asumăm, noi suntem primii vinovaţi, dar nu ni se pare corect. Nu mi se pare normal să arbitreze domnul Kovacs acest meci. Sistemul nostru nu se bazează pe minge lungă şi dueluri la cap, trebuia să ne adaptăm, din păcate nu am făcut-o. Am pierdut, ne asumăm, o să facem o analiză, au fost greşeli foarte mari şi din partea noastră, a atacanţilor, nu vedem poarta”, a spus Coman la Digi Sport.

Loading...