CFR Cluj, cea mai norocoasă victorie din acest campionat

Ultima actualizare:

    Debeljuh a adus victoria pentru CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
Debeljuh a adus victoria pentru CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a făcut, la Sfântu Gheorghe, cel mai slab joc din acest sezon, dar a avut noroc cu carul. Mai mult, nu doar că nu a pierdut, dar s-a întors acasă și cu toate cele trei puncte puse în joc.

Sepsi este una dintre cele mai puternice echipe din campionat, iar campioana a simțit asta pe propria piele. După ce a scăpat cu fața curată în două situații grație lui Manea, care a scos o minge de pe linia porții în primele minute ale jocului, iar apoi, în minutul 36, Bălgrădean a reușit să salveze în situație de unu la unu cu Ștefănescu, CFR a putut răsufla ușurată că a intrat la pauză fără gol primit.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, antrenorul Edi Iordănescu a fost nevoit să-l schimbe la pauză pe portarul Bălgrădean, accidentat la coapsă, cu polonezul Grzegorz Sandomierski care avea să-și salveze la rândul lui echipa din două situații extreme înspre finalul partidei. Rămași în 10 încă din minutul 49, când Bouhenna a primit al doilea cartonaș galben, cei de la Sepsi nu au renunțat la intențiile ofensive, însă tot ei au suferit o altă pierdere: fundașul Florin Ștefan fiind transportat la spital, suferind o fractură deschisă la cotul drept după ce propriul portar a sărit peste el.

Pe acest fond de necazuri ale gazdelor a venit și ghinionul suprem, golul marcat de atacantul ceferiștilor, Debeljuh, în minutul 72, reușită la care o contribuție însemnată a avut și portarul celor de la Sepsi, Niczuly, care a lăsat pur și simplu mingea să treacă prin careu în loc să se arunce după ea.

Cu acest succes, CFR a egalat deocamdată la puncte liderul, pe FCSB. Bucureștenii au însă un meci mai puțin disputat, cel cu Viitorul de marți, din deplasare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net