CFR Cluj continuă cursa în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Sigurjonsson a marcat al doilea gol al echipei saleFOTO: Sportpictures.eu
Sigurjonsson a marcat al doilea gol al echipei saleFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a eliminat pe Lincoln cu o dublă victorie (2-1, respectiv 2-0) și e sigură de prezența în grupele Conference League.

CFR Cluj și-a confirmat statutul de favorită și s-a calificat fără emoții în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu o dublă victorie.

Învingători cu chin în tur, scor 2-1, ardelenii au intrat pe propriul teren în fața adversarilor din Gibraltar hotărâți să nu le dea șanse acestora. Iar în minutul 18 Cestor a deschis scorul pentru gazde, aducând cumva liniștea în sufletele suporterilor. Chiar dacă începutul reprizei secunde a debutat cu două bune ocazii ale oaspeților, CFR nu s-a pierdut cu firea și chiar a reușit să-și mărească avantajul în minutul 58 prin Sigurjonsson. De fapt, chiar cu 2-0 s-a încheiat și meciul, o victorie care le asigură românilor calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde vor întâlni învingătoarea ”dublei” dintre formația elvețiană Young Boys Berna și cea slovacă Slovan Bratislava, încheiată aseară, după închiderea ediției. Indiferent de ce vor face în continuare în tururile preliminare, elevii lui Marius Șumudică sunt siguri de prezența în grupele Conference League, cea de-a treia competiție europeană inter-cluburi. Dar ei mai au și șansa grupelor Ligii Europa sau, de ce nu, a grupelor Ligii Campionilor. Totul depinde de ce vor face în următoarele două meciuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net