CFR Cluj și-a micșorat șansele de calificare în grupele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă acasă, cu scorul de 1-0, de Slavia Praga.


CFR Cluj a fost învinsă aseară, cu scorul de 1-0, de Slavia Praga, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Marcatorul unicului gol al partidei disputate în Gruia a fost marcat în minutul 28 de Masopust, care practic a plasat mingea, cu latul, de la aproximativ 23 de metri, în dreapta unui Arlauskis parcă uluit de încetineala deplasării balonului. În minutul 79, Omrani, golgheterul CFR-ului, a ratat un penalty. Nimeni nu înțelege de ce a executat francezul, care fusese pârât public de antrenorul Dan Petrescu acum trei săptămâni că nu știe să execute lovituri de la 11 m. Returul va avea loc miercuri, la Praga.

Clujenii au avut ghinion ca la antrenamentul oficial de dinaintea meciului să li se accidenteze unul dintre apărătorii titulari, Vinicius. Astfel, în locul lui a intrat în echipă Cestor, care a debutat astfel în cupele europene.

Totul se va decide miercuri, la Praga, acolo unde CFR Cluj are nevoie de o prestație mult mai curajoasă ca cea de marți seară. Doar atacând pot apărea ocaziile și, implicit, golurile, iar asta e o axiomă pe care ardelenii nu au experimentat-o deloc în prima repriză a meciului cu Slavia, de marți.

Loading...