CFR Cluj îi este datoare Viitorului

Ultima actualizare:

    Viitorul are  un meci decisiv  contra celor  de la CFR ClujFoto: Mediafax
Viitorul are un meci decisiv contra celor de la CFR ClujFoto: Mediafax

Lupa pentru titlu a ajuns la jumătate, iar Viitorul încheie turul din play-off la Cluj, o echipă cu care şi-a împărţit victoriile. În urmă cu o lună, în Gruia, a învins cine avea mai mare nevoie şi rămâne de văzut dacă va fi şi azi la fel.

Pe 5 martie, CFR se afla într-o situaţie complicată înaintea partidei cu numărul 26. Era la mare bătaie cu Gaz Metan Mediaş, CS U Craiova şi Dinamo pentru un loc în play-off şi avea mare nevoie de cele trei puncte. Nici Viitorului nu-i stricau, dar cum după înjumătăţire urmau să-i rămâne din ele doar unul singur, pierderea nu mai era aşa de mare în cazul unei înfrângrei. În plus, „Regele” avea tot interesul să tragă după ea în play-off o echipă valoroasă, care să poată face faţă rivalelor sale. Astfel, Deac a înscris în minutul 22 singurul gol al unui meci liniştit şi încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde. Mediaşul a tras lozul necâştigător şi a rămas să se bată pentru salvarea de la retrogradare, iar ardelenii, oameni cu mult bun simţ, nu pot uita asta.

Înfrângerea cu Dinamo i-a adus şi pe ei cu picioarele pe pământ, diminuându-le şansele la titlu. În schimb, Viitorului îi arde buza şi simte în ceafă răsuflarea FCSB-ului. O victorie diseară ar fi oxigen curat pentru Benzar şi compania, care s-ar dopa cu încredere pentru asaltul final spre titlu. Nu doar CFR e datoare Viitorului, ci şi arbitrii! În precedentul meci amintit, Istvan Kovacs le-a refuzat constănţenilor un penalty.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net