Campioană a României, CFR Cluj a realizat scorul campionatului, 5-0 cu Voluntari, în condițiile în care antrenorul ei principal, Dan Petrescu, e suspendat


CFR Cluj a fost condusă de pe margine de Alin Minteuan, cel care a mai asigurat interimatul și în primăvară, după plecarea lui Antonio Conceicao.
Profitând și de faptul că FC Voluntari a rămas în 9 oameni după ce Julio Rodriguez şi Simonovski au fost eliminați în minutele 12 și 28, ardelenii au marcat prin Itu (minutul 2), Hoban (35), Costache (36) și Omrani (66), la aceste reușite adăugându-se și autogolul lui Achim (51). După o asemenea victorie, cea mai clară din această ediție a Ligii 1, mai toată lumea a fost mulțumită. Iar un mucalit a spus că ”CFR merge bine cu Dan Petrescu, dar și mai bine fără el!”. 
Aflat la al 6-lea meci câștigat ca antrenor interimar la CFR, din tot atâtea posibile, Alin Minteuan (42 de ani) a mărturisit după meci că este oarecum surprins: “Acest scenariu nu ni l-am închipuit dinainte. Am câştigat jocul de o manieră destul de categorică. Sută la sută e mulţumit Dan Petrescu. Băieţii au avut un comportament foarte bun astăzi”. Clujeanul a adăugat că a discutat după meci cu Cristiano Bergodi, iar antrenorul lui FC Voluntari le-a transmis un mesaj înaintea debutului în grupele Ligii Europa. ”Ne-a urat tuturor baftă cu Lazio, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu”, a spus Minteuan la Look Plus.
Suspendat pentru patru meciuri după incidentele de la partida Astra Giurgiu – CFR Cluj, antrenorul Dan Petrescu n-a avut acces pe banca tehnică a campioanei României și nici la vestiare înainte și în pauza disputei cu FC Voluntari. 

Loading...