CFR Cluj s-a bătut singură în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

    Omrani a ratat o ocazie mare in finalul meciuluiFOTO: Sportpictures.eu
Omrani a ratat o ocazie mare in finalul meciuluiFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a început cu stângul campania europeană din acest an. Învinsă cu 1-0 de Astana, în deplasare, echipa noastră are acum șansa a doua de calificare în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Dacă ar fi să ne luăm după declarațiile antrenorului Dan Petrescu, echipa sa, CFR Cluj, ar fi trebuit să se ducă precum mielul la tăiere la Astana. Într-atât de mult a ținut să sublinieze diferența de valoare dintre kazahu și formația sa, diferență în favoarea adversarilor. Din păcate, scorul final a reflectat exact starea psihică a tehnicianului echipei române, Astana impunându-se cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 69 de Postnikov, care a profitat de o dezincronizare în apărarea campioanei României și a împins balonul în poarta lui Arlauskis. Totuși, chiar dacă gazdele au mai avut o ocazie mare de a marca, prin românul Dorin Rotariu, al cărui șut a fost scos in extremis de goal-keeper-ul românilor, rezultatul din capital Kazahstanului este injust. Pentru că CFR a fost echipa care a părut că dictează jocul în multe momente. Și care, de asemenea, a și ratat două imense ocazii. Prima în minutul 11, atunci când Culio a scăpat singur la 12 metri de poartă, a șutat, dar mingea a trecut pe lângă. Apoi, spre finalul partidei, Omrani a șutat ca un începător din careu în mingea centrată ideal de Mailat.

Acum, nu ne rămâne decât să sperăm că în partida retur, programată la Cluj, miercurea viitoare, de la ora 21.00, antrenorul Dan Petrescu va reuși să îi învețe pe jucătorii săi că fotbalul se joacă pe goluri și că va reuși să întoarcă rezultatul din tur. Altfel, vom avea parte de o premieră negativă: eliminarea deținătoarei titlului pentru prima dată în istorie, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net