CFR Cluj, Start lansat spre al cincilea titlu consecutiv

Ultima actualizare:

    Omrani a adus trei puncte pentru CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
Omrani a adus trei puncte pentru CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj continuă marșul triumfal în Liga 1. Cu șase victorii din tot atâtea meciuri, ardelenii conduc confortabil în fruntea clasamentului, chiar dacă jocul lor nu este cel mai bun. Cel mai recent succes a venit sâmbătă seară, la Pitești, contra lui FC Argeș, acolo unde campioana s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Omrani, în minutul 30.

Cu meciuri din trei în trei zile, antrenorul Marius Șumudică trebuie să facă adevărate jonglerii cu jucătorii pentru a-i odihni pe unii și a-i ține pe formă pe alții. Iar formula aliniată la Pitești pare a fi cea mai bună. „Am avut o discuție cu jucătorii, cu conducerea, am pus batista pe țambal și ați văzut azi atitudinea jucătorilor. Cred că asta e cel mai important și ăsta e răspunsul din partea lor. N-am decât să-mi dau șapca jos din cap și să-i felicit. Ambele meciuri sunt importante, eu voi trata meciurile la victorie. Avem de luat o revanșă. Nu mi-a căzut bine acel rezultat, cu toate că a fost în urma unor greșeli personale. Jucătorii sunt dispuși să spele acele rușine. Suntem angrenați pe două fronturi, singura echipă, celelalte au avantajul unui ciclu săptămânal, se pregătesc de la săptămâna la săptămâna, n-avem încotro și trebuie să fim pregătiți mental, fizic și să tratăm aceste două meciuri la victorie”, a declarat Șumudică după meci.

El spune că, deși îi este greu, nu se plânge de ritmul infernal: ”Îmi doresc să joc din trei în trei zile, e clar, e un beneficiu și pentru club, pentru echipă, pentru mine. Europa e Europa, indiferent de competiție. Ați văzut ce echipe sunt în Conference, Tottenham, care pierde, PAOK-ul lui Răzvan, a fost Trabzon cu Roma, sunt echipe foarte bune, e ca Europa League de anul trecut. Continuăm de această manieră și dacă vom avea această atitudine vom face puncte în grupele Conference League, iar eu îmi doresc să fim neînvinși în campionat”, a mai spus el.

Venit la interviurile de după meci, Ciprian Deac, veteranul echipei, dar și cel mai folosit jucător în acest sezon, a ținut să țină un discurs înainte de a răspunde întrebărilor: ”Vreau să clarific anumite lucruri total neadevărate care m-au durut. Eu sunt angajat, nu sunt nici patron, nici președinte, nu schimb eu antrenorul. S-a zis că noi am fi cântat în vestiar la Belgrad, iar noi nu știam cum să intrăm în pământ de rușine, ne-a durut acea înfrângere, nu aveam chef de cântat. Nu vrem să ne batem joc de investițiile patronului, știm cât își dorește să facem performanță. Nu mă mai amestecați în asemenea zvonuri, nu am pus niciodată antrenor, sunt doar jucător, mai am 3 ani de contract. Mi-am văzut mereu de treabă, sunt un simplu jucător. Vin cu plăcere la antrenament, nu mă deranjează când sunt criticat, sunt primul care recunosc, ridic mâna. Avem returul cu Steaua Roșie, vom da totul, încă nu am depus armele, e foarte greu să întoarcem, dar vrem să facem un meci mare și să spălăm rușinea”, a declarat Ciprian Deac după meci.

CFR Cluj va avea o săptămână infernală: joi va juca pe propriul teren cu Steaua Roșie Belgrad, iar duminică va întâlni, tot acasă, pe FCSB.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net