Într-un meci contând pentru a 7-a etapă din Liga 1 la fotbal, CFR Cluj a câștigat cu 4-1, pe teren propriu, în fața lui FC Botoşani. Ardelenii rămân pe primul loc în clasament.


Golurile au fost marcate de Pereira (min. 19), Deac (25, 73 penalty) şi Păun (37), respectiv Cîmpanu (min. 79).
În acest meci, clujenii au folosit o formulă de echipă diferită de cea utilizată în preliminariile Ligii Campionilor: Arlauskis – Peteleu, Mureşan, Burcă, Camora – Itu (Bordeianu 62), Hoban, Păun (Sylla ’84) – Pereira, Costache, Deac (Omrani ’74).
După meci, Dan Petrescu a fost nemulțumit de rezultat: “Dacă vă gândiţi ce a făcut Botoşani până la meciul cu CFR Cluj... Începuseră bine aici, dar per total scorul e mincinos. Trebuia să dăm 7-8 goluri. Au fost ocazii incredibile. N-am avut aşa ocazii de mult timp. Botoşani dacă rămâne cu lotul ăsta şi cu antrenorul de acum nu văd cum să piardă Play-Off-ul. Golul puţin m-a enervat, am câştigat de trei ori cu 4-1. Aş fi preferat 4-0”, a spus Petrescu, care l-a criticat pe arbitrul de rezervă Andrei Antonie: “Arogant se uită la mine. În Liga Campionilor nu am avut probleme niciodată cu al patrulea arbitru. Arbitrul de centru a fost bun, dar eu vorbesc de al patrulea arbitru”.
De partea cealaltă, antrenorul Marius Croitoru a declarat: “Este o lecţie pentru noi. Olecţie de fotbal predată de CFR. Trebuie să fim bărbaţi nu numai când câştigăm. Controlam jocul şi două goluri în cinci minute… I-am spus portarului să stea pe colţul lui… Asta e, să intru în poartă nu pot. Papa nu s-a ridicat la nivelul jocului. Le-am spus jucătorilor că este o lecţie pentru noi, din care bărbaţii adevăraţi au ce învăţa. Trebuie să fie conştienţi că mâine este totul uitat şi ne aşteaptă un meci dificil cu Clinceni”.

Loading...