CFR e ţinută în viaţă tot de Paszkany

Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

CFR risca desfiinţarea din cauza datoriilor, fotbaliştii nu mai doresc să se prezinte la meciuri, iar antrenorul Miriuţă ameninţă cu plecarea. Pentru a calma situaţia, dar mai ales pentru a nu deteriora negocierile cu eventualii investitori, fostul număr unu în conducere a achitat restanţele pentru septembrie şi octombrie.

Trupa din Gruia, altădată campioană şi activă în Liga Campionilor, se zbate acum să supravieţuiască. Investitorul Arpad Paszkany nu s-a mai implicat activ de nouă luni şi a cedat procente importante mai multor firme, unde totuşi deţine şi el capital. A încercat să scape de tot de club, însă învestitorii nu s-au înghesuit. Cum negocierile cu ceilalţi colegi din acţionariat nu s-au materializat, „Arpi”, aşa cum îl alintau cei de la CFR, crede că un patron străin ar fi mai potrivit pentru ardeleni. Astfel, pentru a „curăţa” puţin imaginea şi a nu risca falimentul societăţii, el a achitat o parte dintre restanţe. Inclusiv jucătorii au văzut bani în conturi, corespondent pentru septembrie şi octombrie, mai ales că unii doreau să-şi depună memorii pentru a fi liberi de contract. Acum s-au răzgândit, iar Paszkany îşi poate duce liniştit planul la capăt. În tratativele cu diverşi oameni de afaceri el le-a prezentat un bilanţ în care datoriile sunt de doar trei milioane de euro, iar pentru aceşti bani CFR-ul e de vânzare.

Acuzat de furt


    Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Arpad Paszkany este acuzat de fostul său partener de la CFR, Ştefan Gadola, că a sustras bani din conturile clubului. „Doar am mai împrumutat clubul şi în afară de contul unde mai băgam bani, nu ştiu nimic. Nu cred că o să-i mai recuperez vreodată! Cât despre banii din Liga Campionilor, nu ştiu nimic. Au dispărut!”, a spus acţionarul minoritar pentru prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net