CFR îl transferă pe «Suleyman Magnificul»!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Clujenii i-au vândut pe Bastos şi Sougou, dar nu rămân "descoperiţi". CFR l-a legitimat deja pe Robert Maah, iar următorul pe listă este un ghanez de 21 de ani, Sulley Muniru, al cărui frate mai mare, Muntari, joacă la AC Milan.

Ceferiştii continuă campania de transferuri. L-au adus pe Robert Maah, un atacant francez în vârstă de 27 de ani, de la Cittadella, şi, după ce au jucat şi al doilea amical la Marbella, pregătesc actele pentru Sulley Muniru. Fotbalistul ghanez adus în probe în cantonamentul CFR-ului i-a impresionat pe ardeleni, care sunt decişi să-i ofere un contract. "De la început mi s-a părut că are un foarte bun control al balonului, viteză şi că este de perspectivă", ne-a declarat preşedintele din Gruia, Iuliu Mureşan.

"Sulley sau Suleyman Magnificul, aşa cum l-au poreclit băieţii, este pariul meu pentru viitorul CFR-ului", a mai precizat şeful campioanei. Fotbalistul s-a integrat rapid în lotul vişiniilor şi a povestit că fratele lui, Muntari, care acum evolueză la AC Milan, l-a sfătuit să tragă tare pentru a-i impresiona pe clujeni: "Mă simt foarte bine cu băieţii. Sunt fericit că am ajuns aici şi mă bucur că am reuşit să dovedesc că merit un contract. Managerii mei mi-au zis că urmează să semnăm actele pentru că cei din conducerea CFR-ului sunt mulţumiţi de mine. Ieri am vorbit şi cu fratele meu mai mare şi s-a bucurat enorm când i-am spus că voi rămâne la Cluj". Muniru provine dintr-o familie cu fotbalişti consacraţi.

Pe lângă Muntari, mijlocaş cu peste 200 de meciuri în Serie A, alţi doi fraţi sunt sportivi de performanţă: Sulley Musah şi Sulley Salamatu, care joacă în ţara lor natală.

A fost pregătit de Jose Mourinho

Sulley a făcut cunoştinţă cu "fotbalul mare" încă de anul trecut, când s-a pregătit câteva luni la echipa a doua a celor de la Real Madrid. Mai mult decât atât, tehnicianul spaniolilor, Jose Mourinho, l-a chemat la câteva antrenamente alături de Cristiano Ronaldo şi Casillas. "A fost o perioadă incredibilă a vieţii mele. Am învăţat multe la Madrid. Mourinho este un antrenor care pregăteste totul în detaliu. Este şi om de mare character", a precizat Sulley Muniru.

Sougou s-a antrenat cu Marseille

Cedat la Olympique Marseille pentru patru milioane de euro, Modou Sougou este de miercuri seara în Franţa, după ce a părăsit cantonamentul ceferiştilor, de la Marbella. Fotbalistul senegalez cu paşaport francez s-a prezentat ieri dimineaţă la noua sa echipă şi chiar a făcut primul antrenament în echipamentul lui OM, sub comanda antrenorului Elie Baup. Clujenii au făcut bani frumoşi de pe urma lui Sougou, pe care l-au cumpărat în 2011 de la Academia Coimbra, din Portugalia, contra sumei de 300.000 de euro, reuşind să scoată profit de 3,7 milioane euro după cedarea lui în Franţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net