CFR a visat, United a câştigat

Ultima actualizare:

    În multe momente, jucătorii  CFR-ului au evoluat de la egal la egal  cu Rooney (în alb) şi compania
În multe momente, jucătorii CFR-ului au evoluat de la egal la egal cu Rooney (în alb) şi compania

În etapa a doua din grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj a încercat marea cu degetul. Deşi au deschis scorul după un gol marcat de Kapetanos, ardelenii s-au lovit de "diavolul împeliţat" Robin van Persie. În ciuda eşecului, CFR-ul rămâne cu şanse mari la calificarea în optimile competiţiei.

Manchester, atac de milioane. Marile vedete ale "diavolilor", Wayne Rooney şi noua achiziţie Robin van Persie, au fost pentru prima dată titulari în acelaşi timp. Pe lângă cei doi, în 11-le de start al lui Sir Alex Ferguson a apărut şi mexicanul "Chicharito" Hernandez. Astfel, atacul lui Manchester United în meciul de aseară a avut o cotă de piaţă de aproximativ 130 de milioane de euro.

Debut de vis pentru CFR. Campioana României a lăsat emoţiile la vestiare şi a avut un început de meci perfect. Mai întâi, ardelenii au pus presiune pe careul lui De Gea cu două cornere consecutive. Apoi, în minutul 14, a lovit Kapetanos: grecul a finalizat cu sânge rece o acţiune iniţiată de Bastos şi continuată de Sougou. 1-0 pentru CFR Cluj!

Sougou s-a "rupt" din nou. La fel ca în prima etapă, la Braga, senegalezul s-a accidentat, forţându-l pe Ioan Andone să facă prima schimbare încă din minutul 23 (locul lui Sougou a fost luat de Luis Alberto).

Van Persie, de neoprit. Doar un sfert de oră au avut clujenii 1-0 pe tabelă. În minutul 29, Robin van Persie a înscris cu o lovitură de cap norocoasă, care i-a atins şi umărul înainte de a-l păcăli pe Felgueiras.

Mai mult, în momentul centrării primite de la Rooney, olandezul se afla la limita ofsaidului. United a întors rezultatul imediat după pauză, prin acelaşi Van Persie, de această dată printr-o execuţie de efect, pe lângă portarul lui CFR. Cu visele spulberate, jucătorii lui Andone n-au mai reuşit până la final să se apropie periculos de poarta englezilor, singura ocazie notabilă fiind ratată în prelungiri, când lovitura de cap a lui Bastos a fost scoasă în corner cu greutate de De Gea.

Program. Pentru CFR Cluj, urmează „dubla" cu Galatasaray. Primul meci e programat la 23 octombrie în deplasare, la Istanbul, urmat de returul din Gruia de la 7 noiembrie.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net