Chelsea a scos un egal la Madrid, cu Real, Benzema e al 4-lea marcator din istoria Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Karim Benzema a înscris cu un șut din voleFoto: Guliver / GettyImages
Karim Benzema a înscris cu un șut din voleFoto: Guliver / GettyImages

Programată pe stadionul „Alfredo di Stefano”, prima semifinală a ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor a avut-o în prim-plan pe Chelsea Londra, care a terminat la egalitate, 1-1 (1-1), cu Real Madrid. În cealaltă semifinală, programată astăzi (miercuri, 28 aprilie), la ora 22.00, se înfruntă Paris Saint-Germain și Manchester City.

Mult mai activi din start, englezii au deschis scorul în minutul 14. Bine servit de Rudiger, Pulisic a preluat în exterior, apoi s-a întors spre centrul careului şi, după ce l-a driblat pe Courtois, ieşit să-l blocheze, a înscris cu un şut de la 11 metri. Real Madrid a reușit să egaleze la o fază fixă, în minutul 29: Marcelo a centrat de pe stânga, Casemiro a retransmis balonul în careul mic, cu capul, Militao l-a deviat mai departe, tot cu capul, iar Benzema l-a preluat şi l-a expediat în poartă din poziţie centrală.

Cu acest gol marcat, al 71-lea, francezul a devenit al patrulea marcator din istoria Ligii Campionilor. El l-a egalat pe Raul, fostul atacant al lui Real Madrid. Cu mențiunea că Benzema a disputat mai puține meciuri decât omologul său spaniol, 129 față de 142. Pe podium se află Robert Lewandowski (73 goluri), Lionel Messi (120 goluri) și Cristiano Ronaldo (134 goluri).Au evoluat următoarele echipe:Real Madrid: Courtois - Carvajal (Odriozola, 77), Varane, Militao, Nacho, Marcelo (Asensio, 77) - Modrici, Casemiro, Kroos - Benzema (Rodrygo, 90+2), Vinicius (Hazard, 66). Antrenor: Zinedine ZidaneChelsea: Mendy - Azpilicueta (James, 67), Christensen, Silva, Rudiger, Chilwell - Kante, Jorginho - Pulisic (Ziyech, 66), Werner (Havertz, 66), Mount. Antrenor: Thomas TuchelA arbitrat Danny Makkelie (Olanda)

Liga CampionilorSemifinale

Marți, 27 aprilieReal Madrid - Chelsea Londra 1-1Returul se va juca în 5 mai

Miercuri, 28 aprilie, ora 22.00Paris Saint-Germain - Manchester CityReturul e programat în 4 maiFinala este programată în 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic „Ataturk”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net