Chelsea și-a găsit antrenor! A câștigat de trei ori consecutiv titlul în Serie A

Ultima actualizare:

    Antonio Conte va antrena din vară pe Chelseafoto:AP
Antonio Conte va antrena din vară pe Chelseafoto:AP

Selecţionerul Italiei, Antonio Conte, va prelua echipa Chelsea din sezonul viitor, el semnând un contract pe trei ani.

"Chelsea anunţă numirea lui Antonio Conte ca antrenor al primei echipei. Conte, în prezent selecţioner al Italiei, a semnat un contract pe trei sezoane. El va începe să lucreze la Londra, după participarea cu echipa Italiei la Campionatul European", a anunţat gruparea londoneză, ep site-ul oficial.

"Abia aştept să mă întâlnesc cu toată lumea şi particip la meciuri din Premier League. Chelsea este urmărită peste tot, fanii sunt foarte pasionali şi ambiţia mea este să am mai mult succes ca în fotbalul italian. Mă bucur că s-a făcut anunţul oficial şi nu mai e loc de speculaţii. Voi continua să mă concentrez la munca mea de selecţioner al Italiei şi voi vorbi despre Chelsea după Euro-2016", a declarat Antonio Conte.

Conte va fi al cincilea manager italian al echipei Chelsea, după Gianluca Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti şi Roberto Di Matteo. 

Antonio Conte a jucat peste 400 de meciuri pentru Juventus, iar în perioada 2011-2014 a fost antrenorul torinezilor, reuţind câştigarea a trei titluri consecutive de campion al Italiei.

Antonio Conte, în vârstă de 46 de ani, a pregătit în cariera sa formaţiile Arezzo, FC Bari, Atalanta Bergamo, AC Siena şi Juventus Torino, iar din august 2014 este selecţionerul Italiei.

Formaţia din Londra s-a despărţi de portughezul Jose Mourinho la 17 decembrie 2015, acesta fiind înlocuit cu olandezul Guus Hiddink, care are contract până la finalul sezonului.

După 32 de etape, Chelsea, campioana en titre, ocupă locul 10 în clasamentul Premier League.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net