Chiajna s-a salvat, iar Mediaş şi Braşov au retrogradat! Ilfovul are tot atâtea echipe în Liga I cât Bucureştiul!

Ultima actualizare:

    "Prinţul" Cristea a salvat-o ieri pe Chiajna, marcând din nou în Liga I după aproape doi anifoto: răzvan păsărică
"Prinţul" Cristea a salvat-o ieri pe Chiajna, marcând din nou în Liga I după aproape doi anifoto: răzvan păsărică

Înaintea deciderii titlului, care se va întâmpla diseară, de la ora 20:00, ieri s-a tranşat lupta la retrogradare. Trei echipe mai aveau şanse să evite Liga a II-a, dar doar una avea să scape la final, iar sorţii au ţinut cu cei mai mici.

Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au păstrat speranţe până în ultimele minute ale meciurilor de miercuri, dar doar primii au avut noroc. Ilfovenii au scăpat datorită victoriei cu 3-2 în faţa Petrolului, pentru unii dramatică, dar pentru alţii dubioasă. La acest scor, partida de la Braşov trebuia să se încheie cu victoria oaspeţilor, dar medieşenii n-au reuşit decât un 0-0, care le-a retrogradat pe ambele. Culmea, anul trecut, un egal tot în ultima etapă, şi tot între Braşov şi Gaz Metan, le-a salvat pe ambele. În aceste condiţii, Oţelul, Ceahlăul, Rapid, FC Braşov, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj iau drumul Ligii a II-a, în timp ce ACS Timişoara şi FC Voluntari intră în Liga I.

Asta face ca, geografic, împărţeala primei ligi să fie foarte ciudată şi destul de dezamăgitoare. Ardealul rămâne cu două echipe, CFR Cluj şi ACS Timişoara, tot atâtea cât mai au Oltenia şi Moldova. Primii mizează pe CS U Craiova şi Pandurii Târgu Jiu, iar ceilalţi pe CSMS Iaşi şi FC Botoşani. Muntenia e însă la putere, cu Ilfovul venind tare din urmă pe spatele Chiajnei şi Voluntariului, iar perdanta este Capitala, care a mai rămas doar cu Steaua şi Dinamo. În aceste condiţii, Liga a II-a are echipe de mai mare tradiţie decât Liga I, dar aceasta este situaţia şi nu se poate face nimic. Cel puţin nu încă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net