Chiellini l-a iertat pe Suarez: "Pedeapsa e prea aspră!"

Ultima actualizare:

    24 iunie 2014; Chiellini a rămas cu urmele muşcăturii pe umărul stângFotografii: Gulliver GettyImages/Reuters
24 iunie 2014; Chiellini a rămas cu urmele muşcăturii pe umărul stângFotografii: Gulliver GettyImages/Reuters

Fundaşul italian Giorgio Chiellini, care a fost muşcat de umăr de uruguayanul Luis Suarez în timpul meciului direct, a declarat că sancţiunea primită de atacant e prea dură.

"În sinea mea nu sunt sentimente de bucurie, mânie şi răzbunare contra lui Suarez după incidentul care a avut loc pe teren şi care s-a terminat acolo. În continuare sunt mânios şi dezamăgit că am pierdut meciul. Singurul meu gând e la Luis şi la familia sa, care se vor confrunta cu o perioadă dificilă. Tot timpul am considerat că deciziile comisiilor disciplinare abilitate sunt fără echivoc, dar în acelaşi timp cred că sancţiunea este drastică. Sper sincer că i se va permite, cel puţin, să stea aproape de coechipierii săi în timpul meciurilor, deoarece această sancţiune este aspră pentru un jucător", a scris Chiellini.

Suarez a fost suspendat nouă meciuri, a primit o interdicţie de patru luni pentru orice activitate legată de fotbal, nu va avea acces în stadioane în perioada suspendării şi va trebui să achite o amendă de 100.000 de franci elveţieni.

"Un astfel de comportament nu poate fi tolerat pe un teren de fotbal şi mai ales în timpul unei Cupei Mondiale, când privirile milioanelor de persoane sunt îndreptate spre vedetele din teren", a declarat Claudio Sulser, preşedintele comisiei de disciplină, independentă, a FIFA, într-un comunicat.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiunea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net