În Italia s-au disputat meciurile etapei cu numărul 15 din Serie A. În timp ce Ciprian Tătărușanu (AC Milan) și Ionuț Radu (Inter) au privit de pe bancă la succesul colegilor, Vlad Chiricheș (Sassuolo), Răzvan Marin (Cagliari), Ștefan Radu (Lazio) și Drăguș (Parma) n-au avut parte de victorie.


Lider la zi, formaţia AC Milan a câștigat (2-0), duminică seară, pe terenul lui Benevento prin golurile lui  Kessie (min. 15 - penalty) şi Leao (min. 49). În minutul 60, gazdele au ratat un penalti prin Caprari. AC Milan a rămas în inferioritate numerică în minutul 33, când a fost eliminat Tonali. Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă. Același statut l-a avut și Ionuț  Radu, care a asistat la succesul categoric (6-2) înregistrat de Inter Milano, pe teren propriu, cu Crotone. Oaspeții au condus prin reușita lui Zanellato (min. 12) şi au egalat la 2 prin Golemic (min. 36 - penalty). Inter a marcat prin Martinez (min. 20, 57, 78), Marrone (31, autogol), Lukaku (min. 64) şi Hakimi (min. 88). La Crotone, Drăguş a fost rezervă. Datorită acestui succes, Inter ocupă locul 2, la un punct de liderul AC Milan. Crotone se află pe ultimul loc. 
În cel mai interesant meci al rundei, Vlad Chiricheş a înscris unicul gol reușit de Sassuolo (locul 6) în meciul pierdut (1-5), pe terenul formaţiei Atalanta Bergamo (locul 7). În timp ce internaționalul român a înscris în minutul 75, gazdele au punctat prin Zapata (min. 11, 49), Pessina (min. 45), Gosens (min. 57) şi Muriel (min. 68). Chiricheş a fost integralist şi în minutul 51 a văzut un cartonaş galben.
Un semieșec (1-1) a suferit Lazio Roma pe terenul lui Genoa. Golurile au fost înscrise de Destro (min. 58), respectiv Immobile (min. 15 - penalty). Ştefan Radu a fost integralist la Lazio, care ocupă locul 9. Genoa se află pe antepenultimul loc.
Cu Răzvan Marin titular, Cagliari a înregistrat o înfrângere severă (1-4), acasă, cu Napoli. Au marcat Pedro (min. 60), respectiv Zielinski (min. 25, 62), Lozano (min.  74), Insigne (min. 86 - penalty).
În sfârșit, Valentin Mihăilă a debutat la AC Parma, intrând pe teren în minutul 75 al partidei pierdută (0-3), pe teren propriu, cu AC Torino. Au marcat Singo (min. 8), Izzo (min. 89), Gojak (min. 90+5). Parma se află pe locul 16, iar Torino pe 17. 
Promovat la sfârșitul anului trecut, Radu Drăgușin n-a fost reținut în grupul de jucători ai campioanei Juventus Torino pentru meciul cu Udinese (4-1). „Bătrâna Doamnă” se află pe poziția a 5-a, la 10 puncte de liderul AC Milan, dar având și un meci mai puțin disputat. 

 
 
Loading...