Chiricheș ratează meciul cu Belarus din cauza italienilor

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheș e căpitanul naționalei RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
Vlad Chiricheș e căpitanul naționalei RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

România va juca din nou măcar un meci fără căpitanul său, Vlad Chiricheș. Legitimat la formația italiană de primă-ligă Sassuolo, fundașul ”tricolor” nu va putea ajunge în țară decât cel mai devreme miercuri, 11 noiembrie, data amicalului cu Belarus.

Chiricheș, care pare refăcut după accidentarea suferită acum câteva zile, nu poate reveni în țară din cauza coronavirusului, mai precis a regulilor impuse de italieni. Confom frf.ro, ”potrivit noilor norme interne din Italia implementate în contextul evoluţiei pandemiei, Vlad ar putea să părăsească Italia doar dacă testul COVID pe care îl vor efectua marţi, 10 noiembrie, este negativ pentru el și toți coechipierii lui! Ar ajunge astfel în cantonament, în cel mai fericit caz, abia începând de miercuri, 11 noiembrie”. Cum amicalul cu Belarus este programat chiar în acea zi, de la ora 19.00, la Ploiești, este clar că apărarea noastră va fi formată din alți jucători.

Doi dintre posibilii titulari pe postul de fundaș central, Alin Toșca și Ionuț Nedelcearu, au sosit de sâmbătă în țară și au început antrenamente de menținere la baza de la Mogoșoaia, alături de Alex Maxim, David Lazar și Dan Nistor. În cursul zilei de ieri cantonamentul s-a mai populat, deoarece au ajuns și jucătorii care au evoluat sâmbătă la echipele lor de club.

România va juca în următoarea perioadă un amical cu Belarus, la 11 noiembrie, de la ora 19.00, la Ploiești, după care vor urma ultimele două partide oficiale din acest an, cele din Liga Națiunilor cu Norvegia (15 noiembrie, ora 21.45, la București) și cu Irlanda de Nord (18 noiembrie, ora 21.45, la Belfast).

Lotul naționalei României

Portari: Ciprian Tătărușanu, David Lazar, Valentin Cojocaru.

Fundași: Cristian Ganea, Valentin Crețu, Vasile Mogoș, Iulian Cristea, Bogdan Țîru, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Mario Camora, Bogdan Mitrea.

Mijlocași: Răzvan Marin, Alexandru Maxim, Alexandru Băluță, Erik Bicfalvi, Dan Nistor, Alexandru Albu, Dennis Man, Florin Tănase.

Atacanți: George Pușcaș, Denis Alibec.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net