Chivu, gata să facă muncă de birou

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu urmează  să se decidă dacă va  face muncă de birou în  detrimentul fotbalului (Foto: mediafax)
Cristi Chivu urmează să se decidă dacă va face muncă de birou în detrimentul fotbalului (Foto: mediafax)

Cristi Chivu are şanse tot mai mici să revină pe teren. Accidentat de mult timp, operat de două ori la un deget al piciorului drept, fostul căpitan al echipei naţionale nu ştie dacă va mai continua cu fotbalul. În ajutor i-a sărit Gică Popescu, candidat la şefia FRF.

Ultimii doi ani au fost de coşmar pentru Cristi Chivu. Fundaşul celor de la Inter Milano a stat mai mult pe tuşă decât pe gazon. Măcinat de accidentări care de care mai serioase, Chivu a anunţat că a venit momentul să ia o decizie privind viitorul său ca jucător profesionist.

Fundaşul se află de la mijlocul lunii în SUA, la o clinică din Miami, acolo de unde speră să afle, concret, dacă va mai putea reveni pe teren sau agaţă ghetele-n cui.

Chivu nu duce lipsă de oferte nici aşa, accidentat. Nu ca să joace, ci ca să facă parte din staff-ul lui Gică Popescu, cel care în martie speră să devină noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

"Eu l-am sfătuit să joace cât mai mult, pentru că nu e nimic mai frumos pentru un fotbalist decât cariera de jucător. El are mult potenţial să joace încă la nivel mare dacă sănătatea i-ar permite", a spus "Baciul" la Dolcesport, dezvăluind culisele unei întâlniri avute cu  Cristi Chivu.

"Daca el va decide să pună ghetele în cui şi acest lucru se va întâmpla, îl aşteptăm alături de noi. Cristi şi-a dat acceptul ca, atunci când va termina cu fotbalul, să se alăture acestui proiect. Vom vedea! Să vină el lângă noi, să înveţe şi apoi va avea timp să fie şi preşedinte". 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net