Cine este iubita lui Mbappe, noul erou al fotbalului. De ce o ține ascunsă

Ultima actualizare:

    Mbappe se iubește cu o fostă Miss FranțaFoto: Guliver/ GettyImages
Mbappe se iubește cu o fostă Miss FranțaFoto: Guliver/ GettyImages

Programat în prima seară a optimilor de finală din Liga Campionilor la fotbal, meciul dintre FC Barcelona și PSG, scor 1-4, poate fi considerat și o predare a ștafetei între ”Regele” de până mai ieri al fotbalului, Lionel Messi, către mult mai tânărul Kylian Mbappe. Francezul a dat recital pe ”Nou Camp”, reușind să marcheze de trei ori. Pe cât de vizibil e pe teren, pe atât de reținut e în afara lui. De aceea, e cam singurul mare jucător care își ține iubita departe de ochii presei.

Povestea meciului de la Barcelona este destul de simplă. Problemele mari arătate de catalani în campionat au fost demonstrate și în timpul meciului cu PSG. Chiar dacă spaniolii au deschis scorul în minutul 27, prin Messi, din penalty, acest gol parcă a avut darul de a-I pune foc pe călcâie lui Mbappe, care a egalat în minutul 32 și și-a adus echipa în avantaj în minutul 65. Cinci minute mai târziu, Kean a marcat pentru 1-3, ca în minutul 85 același Mbappe să-și desăvârșească opera și să înscrie al treilea său gol pe ”Nou Camp”, o performanță reușită ultima oară de Andrei Șevcenko, în 1997, pe când juca la Dinamo Kiev.

Reușitele atacantului de 22 de ani care este considerat deja cel mai valoros jucător al următoarelor sezoane, au fost urmărite de acasă, din fața televizorului, de iubita lui, Alicia Aylies. Relația lor este una ciudată pentru ziariștii presei mondene din Franța și de pretutindeni, pentru că toată lumea știe că sunt împreună, dar nimeni nu i-a văzut niciodată în același loc. Spre deosebire de marea majoritate a fotbaliștilor, Mbappe – campion mondial în 2018, cu naționala Franței – nu vrea ca presa să i se amestece în viața personală. Drept urmare, el și-a ținut iubita ”la secret”, iar dacă a fost cu ea la vreo petrecere a echipei sau la alte evenimente private, nimeni nu le-a făcut niciodată vreo poză împreună.


    Alicia, iubita lui MbappeFoto: Guliver/ GettyImages
Alicia, iubita lui MbappeFoto: Guliver/ GettyImages

Kylian Mbappe și iubita lui sunt împreună de trei ani

În vârstă de 22 de ani, aceasta nu este o necunoscută. Alicia Aylies s-a născut în insula Martinica la 21 aprilie 1998, iar când avea doi ani, din cauza divorțului părinților, s-a mutat cu mama ei în Guyana Franceză, la granița cu Brazilia. Acolo a studiat dreptul și a devenit fotomodel de la o vârstă fragedă, dar, mult mai important, în 2016, a fost încoronată ”Miss Guyana”. Un an mai târziu, în 2017, devenea prima reprezentantă a Guyanei desemnată ”Miss Franța”. Participarea la ”Miss Univers”, unde a pierdut titlul la ”mustață” a fost momentul lansării în lumea show-bizz-ului. Așa se pare că a descoperit-o și Mbappe, care din 2018 a început o relație cu ea. De fapt, dacă ne luăm după sursele citate de presa franceză, cei doi sunt împreună din luna mai 2018, iar apariția ei în viața fotbalistului este una dintre explicațiile formei senzaționale arătate de puștiul de atunci la turneul final al Mondialelor. Acolo unde Alicia a fost în tribune, alături de soțiile sau iubitele fotbaliștilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net