Cine îl mai opreşte pe Keşeru? "Triplă" de senzaţie în ultimul meci

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru

Atacantul român e jucătorul momentului în campionatul Bulgariei, reuşind o „triplă” în ultima etapă.

Claudiu Keşeru are patru meciuri consecutive cu cel puţin un gol marcat în tricoul campionilor de la Ludogoreţ Razgrad. La sud de Dunăre, vârful de 31 de ani traversează o perioadă excelentă, fiind considerat la unison cel mai în formă fotbalist din prima ligă bulgară. În urmă cu două runde, Keşeru a impresionat cu un gol direct din corner în derby-ul cu Levski, iar miercuri seară a bifat un hat-trick de senzaţie în victoria cu 7-0 obţinută de liderul Ludogoreţ contra echipei clasate pe locul al treilea, Beroe Stara Zagora.

Claudiu şi-a început recitalul transformând un penalty, după care şi-a completat seara de graţie cu alte două reuşite. „A fost un meci incredibil, am marcat gol după gol. Ne-am dorit să demonstrăm tuturor că suntem cei mai buni. Această echipă are inimă, valoare şi un caracter puternic”, a declarat internaţionalul nostru.

Cu „tripla” din meciul cu Beroe, Keşeru a urcat pe primul loc în topul golgheterilor din Bulgaria, având 23 de goluri în sezonul 2017-2018, la fel ca brazilianul Karanga de la ŢSKA Sofia. Mai mult, Keşeru şi Moţi se apropie cu paşi repezi de un nou titlu de campioană, Ludogoreţ având opt puncte peste ŢSKA, cu şase etape rămase de disputat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net