Cine n-are bătrâni să-şi cumpere. Filipe Teixeira, de la FCSB la CFR?

Ultima actualizare:

    Filipe Teixeira
Filipe Teixeira

Derby-ul fără miză FCSB – CFR Cluj s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor (1-0), unicul gol fiind opera de artă semnată de Teixeira, cel mai bătrân fotbalist din Liga I. portughezul a demonstrat astfel că mai poate juca la nivel înalt, devenind o ţintă pentru toate echipele mari din Liga I.

Veteranul de 38 de ani Filipe Teixeira e marele învingător al meciului disputat pe Arena Naţională în ultima etapă a play-off-ului. Mijlocaşul de la FCSB a dat culoare unei întâlniri de vacanţă, înscriind superb în poarta campioanei CFR cu o execuţie pretenţioasă. „Mingea a venit perfect pentru foarfecă. A fost cel mai frumos gol marcat în cariera mea”, a declarat Teixeira despre reuşita sa spectaculoasă. „Nu ştiu dacă a fost ultimul meci la FCSB, e posibil ţinând cont că îmi termin contractul şi nu am vorbit de o prelungire. Eu vreau să mai joc, o să vedem ce se întâmplă. Acum mă duc în vacanţă”, a completat lusitanul.

Gigi Becali nu-l mai vrea

După retragerea lui Hadnagy de la Sepsi, Teixeira e cel mai în vârstă fotbalist din Liga I în acest moment, el urmând să treacă bariera celor 39 de ani în luna octombrie. Conform zicalei „cine n-are bătrâni să-şi cumpere”, înţelepciunea lui Filipe Teixeira va fi vânată în pauza competiţională de granzii Ligii I. Evident, prima şansă o are FCSB-ul, în cazul în care Gigi Becali va dori să-i mai ofere mijlocaşului un an de contract. „Nu mai prelungeşte. Gata, s-a încheiat, cred că trebuie să vină o altă etapă”, a declarat ieri finanţatorul. Dacă va fi aşa cum zice Becali, atunci e posibil orice, inclusiv ca portughezul să semneze cu o altă echipă de la noi, pornind chiar de la rivala roş-albaştrilor CFR Cluj. „Păi dacă e liber îl iau cu mine în autocar şi plec la Cluj. El nu e un jucător bun, e un jucător de clasă. Nici n-am ştiut că e liber”, a admis Dan Petrescu după meciul cu FCSB. Mai în glumă, mai în serios, e o variantă la care antrenorul CFR-ului se va gândi în perioada următoare. „Orice jucător bun e binevenit la noi, dar cred că după acest gol cei de la FCSB se vor gândi mai mult”, a mai spus Petrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net