Cine scapă de retrogradare?

Ultima actualizare:

    Timişoara şi Tg. Mureş încearcă  să scape de retrogradare
Timişoara şi Tg. Mureş încearcă să scape de retrogradare

Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş sunt ultimele două clasate în Liga I şi automat vor evolua din sezonul următor în eşalonul secund. Pandurii e cea care va susţine barajul de menţinere pe prima scenă.

Echipa de pe Bega a jucat sâmbătă cu Chiajna, dar miza a fost doar pentru ilfoveni în încercarea de a reuşi o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat. Oricum, gazdele din Timişoara vor activa de acum „la matineu”, în timp ce Concordia condusă de Alexa se va zbate în play-out. Apoi, ASA s-a dus şi ea direct în divizia a doua, interesant fiind că atât trupa din Târgu Mureş  cât şi cea bănăţeană au suferit depunctări masive din cauza datoriilor acumulate.

În faţa lor, la mică distanţă, e clubul din Tg. Jiu, Pandurii. Gorjenii vor încerca să nu „pice” în eşalonul al doilea, urmând să joace un baraj cu ocupanta locului trei din „B”. În play-out-ul Ligii I mai sunt Poli Iaşi, Voluntari şi Botoşani, aici urmând să evolueze şi formaţia ce nu va „prinde” locul de play-off. În acest moment, fruntaşele din divizia a doua sunt unele ca Juventus Bucureşti, Olimpia Satu Mare şi UTA.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net